Incendiul a izbucnit în jurul orei 17:20, într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc de 10 etaje, de pe strada Castanilor din Bacău.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD și o autospecială e primă intervenție și comandă.

Citeste si: Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se redeschide la demisol, la aproape opt luni de la incendiul de la secția ATI

Mai multe bunuri materiale au luat foc și nu au mai putut fi salvate.
„Din imobil au fost evacuate de forțele de intervenție aproximativ 60 de persoane, iar alte aproximativ 20 s-au autoevacuat”, au spus reprezentanții ISU Bacău.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Polițiștii și procurorii fac cercetări

Un alt incendiu la un bloc de 10 etaje

Polițiștii și procurorii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs incendiul în blocul cu 10 etaje din cartierul Ferentari.

Citeste si: Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri din Dej

Poliția Capitalei a anunțat, duminică, că au început  cercetările în cazul incendiulu  i din blocul de pe strada Baciului, din sectorul 5 al Capitalei.

Citeste si: Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Câmpulung, Argeș

„Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la  un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor

și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au spus reprezentanții Poliției Capitalei.  

Citeste si:  Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si