Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a informat cu privire la incendiul izbucnit în această dimineață la o fabrică de prelucrare a laptelui din Mizil.

Citeste si: Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Prahova. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale

La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Nu au fost înregistrate victime în urma incendiului care a izbucnit de la acoperișul clădirii.


„Intervenţia este în dinamică. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, pe aproximativ 400-450 de metri pătraţi”, au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

Citeste si: Incendiu puternic la un depozit de instalații electrice

Incendiu violent la o fabrică de mobiă din Prahova

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 9 iunie,  la o hală de producție a mobilei și la o clădire de birouri din localitatea Mâneciu Ungureni, județul Prahova.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Locatarii din Brașov vor sta într-un centru, în urma incendiului care a cuprins un bloc

Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza faptului că în fabrică se aflu  numeroase materiale combustibile, dar şi a suprafeţei mari pe care s-au extins flăcările.

Citeste si:  VIDEO- Alertă de incendiu la Spitalul de copii "Sfânta Maria" din Iași. A fost activat Planul Roșu de intervenție. 50 de copii, evacuați pe brațe

Intervenţia a fost dificilă din cauza materialelor combustibile şi a suprafeţei mari

Potrivit ISU Prahova, incendiul la  hala de producție a mobilei  și la clădirea de birouri s-a propagat pe o suprafață estimată la aproximativ 5000 mp.

În localitatea Mâneciu Ungureni, la locul incendiului, au fost mobilizate mai multe autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Citeste si:  VIDEO- Panică la metroul din București. Fum gros în subteran, în zona Piața Romană. 172 de pasageri evacuați prin tunel. Planul roșu, activat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si