Flăcările incendiului s-au extins rapid și la alte apartamente, dar și la acoperișul blocului. O suprafață de 300 de metri pătrați a fost afectată.

Citeste si: Incendiu devastator produs de la o lumânare: Doi frați au murit; casa s-a prăbușit

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a intervenit cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi cu două autospeciale de lucru la înălţime.


Blocul a fost evacuat complet.

Citeste si: Tragedie într-un bloc din Constanța. Un incendiu a izbucnit din cauza unei mașini de spălat

Incendiu tragic, într-un bloc din Constanța

Incident tragic într-un bloc de locuințe din Constanța. Mai bine de 20 de persoane au fost evacuate din apartamente, marţi, în urma unui incendiu. Una dintre persoane a suferit un atac de panică. Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit din cauza unei mașini de spălat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Explozie puternică în bucătăria unei familii. Doi copii au fost răniți

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost chemați să intervină, marţi, la un incendiu care s-a produs într-un apartament situat pe strada Horia Agarici, Constanța.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale.  

Citeste si: Explozie într-un bloc din Constanța. Peste 90 de persoane au fost evacuate sau au părăsit singure locuinţele

Pompierii de la ISU Dobrogea au evacuat din apartamentul cu pricina doi adulţi şi un copil, iar alte 20 de persoane au ieşit din bloc în momentul izbucnirii incendiului, notează   news.ro.

Citeste si:  Un bărbat a fost omorât în urma unui conflict spontan

De asemenea, unul dintre locatarii care s-au auto-evacuat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si