Un microbuz cu 11 adulți și un minor s-a răsturnat pe DN 14, Sibiu, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs între Mediaș și Sibiu, iar microbuzul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Citeste si: Accident pe Valea Oltului- doi morți și un rănit

„Din informaţiile primite de la faţa locului sunt implicate 12 persoane (11 adulţi şi un copil de 5 ani) toate autoevacuate din microbuz, conştiente”, a transmis ISU Sibiu, care intervine cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Citeste si: Șofer începător, rănit după ce s-a răsturnat cu mașina

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La fața locului se află și două echipaje SAJ, iar o femeie de 54 de ani cu plagă frontală și traumatism cranio-cerebral acut închis a fost transportată la spital.

Citeste si: Accident grav pe valea Oltului: Un om a murit și alți doi au fost răniți

Grav accident pe DN 7, Valea Oltului

Un alt grav accident rutier a dus la blocarea totală a circulaţiei pe DN 7/ E 81, între Sibiu şi Vâlcea.În urma ciocnirii a două tiruri, o persoană a murit, luni dimineaţa, 11 aprilie, în zona Brezoi, pe Valea Oltului.

Citeste si: Accident rutier grav. O mașină a ieșit de pe șosea și a intrat în curtea unei case

„  Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în această dimineaţă, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea  ”, a informat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene, Georgiana Stancu.

Citeste si: Moarte șocantă pentru un tânăr de 17 ani. A fost spulberat pe trecerea de pietoni

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că două TIR-uri, conduse din direcţii diferite, au intrat în coliziune frontală. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si