Un violator în serie a fost trimis într-o închisoare de femei. "Nu a fost o greșeală" - scandal uriaș în Scoția

Este scandal uriaș în Scoția, unde discuțiile privind trimiterea unui fost violator în serie într-un penitenciar de femei, pe motiv că se consideră femeie, au ajuns până la nivelul premierului.

Author: Sorin Negru sâmbătă 28 ianuarie 2023 , 17:55

scotia inchisoare

Adam Graham, acuzat ca femeie, condamnat ca femeie, trimis în închisoarea de femei

[Sursa foto: Twitter]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia din imagine, pe nume Isla Bryson, a apărut la închisoarea Cornton Vale din Scoția într-o jachetă roz, jambiere roz și o valiză roz pe roți.

Cu siguranță nu a existat vreodată o sosire mai controversată la închisoarea pentru femei din Scoția, scrie Daily Mail.

Citește și: Incredibil cum își alege această femeie bărbații cu care să iasă la întâlniri! Iată care este regula de aur a tinerei

Înainte de această transformare remarcabilă, Isla Bryson a fost nimeni altcineva decât Adam Graham, un dublu violator musculos, cu capul ras și tatuat.

Cum s-a transformat violatorul feroce în "păpușa" Isla Bryson 

Trimiterea fostului violator de 31 de ani în unitatea penitenciară dedicată exclusiv femeilor, deși temporar, a declanșat un scandal uriaș în Scoția.

Adam Graham a fost un prădător sexual care a atacat două femei în 2016 și 2019. Dar până în momentul în care violatorul a apărut la Înalta Curte din Glasgow săptămâna aceasta, individul se transformase în Isla Bryson, precum o concurentă dintr-un reality-show celebru.

Citește și: Ce este Hustler's University, "școala" lui Andrew Tate pentru care bărbații plătesc să vină la cursuri

Cum arăta Isla Bryson pe vremea când era dublul violator musculos, cu capul ras și tatuat, Adam Graham:

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Cum a ajuns violatorul în penitenciarul de femei

În instanță, procurorul a insistat că intenția de schimbare de sex nu schimbă nimic din gravitatea situației și că actuala domnișoară în roz le-a violat pe cele două femei pe vremea când era bărbat.

Conform legii scoțiene, violul poate fi comis, însă, doar de cineva cu organe genitale masculine – de aici logica orwelliană care a dus la trimiterea criminalului în mijlocul victimelor sale.

Rezultatul este că Isla Bryson urmează să fie ținută în arest preventiv la Cornton Vale, o închisoare pentru femei, până când va fi condamnată luna viitoare.

Dar titlurile negative din presă au forțat-o acum pe premiera scoțiană Nicola Sturgeon să facă ceea ce va fi perceput ca o întorsătură umilitoare în urma publicității pe care a atras-o cazul.

Oficialul din guvernul de la Glasgow a insistat ca Bryson să nu își ispășească pedeapsa într-o închisoare pentru femei, pe fondul speculațiilor crescânde că tocmai asta se va întâmpla.

Chemată în Parlamentul scoțian, Nicola Sturgeon l-a citat pe directorul executiv al unui ONG pentru protecția victimelor spunând că nu vede cum este posibil să existe un violator într-o închisoare pentru femei. „Sunt de acord cu această afirmație”, a spus ea.

Legea absurdă care a trimis-o pe Isla Bryson "lup între oi" 

Legea obligă poliția din Scoția să înregistreze infractorii sexuali drept femei dacă suspectul „identifică” ca femeie – chiar dacă sunt încă bărbați din punct de vedere biologic – ceea ce, în afară de ceea ce ar putea crede victimele înseși, înseamnă că politica în sine deformează statisticile violurilor.

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

În acest fel, Adam Graham a fost acuzat ca femeie, condamnat ca femeie și apoi arestat preventiv într-o închisoare pentru femei; situație care se pare că a fost înlăturată cu totul în urma declarației Nicolei Sturgeon.

Dar există și alți „Isla Brysons” în Scoția, profitând de legile aberante. Astfel, Serviciul Scoțian al Închisorilor (SPS) a fost întrebat câte femei transgender se află în prezent în închisorile pentru femei din Scoția.

Conform celor mai actualizate date, în luna septembrie, erau cinci femei transgender deținute îm închisorile de femei, conform autorităților de la Glasgow.

Un alt caz revoltător a fost acela al unui deținut transsexual deosebit de controversat, Katie Dolatowski, un pedofil condamnat pentru agresiunea unei fetițe de 10 ani.

În decembrie, când Katie a fost trimisă la Cornton Vale – aceeași închisoare pentru femei din care tocmai a fost scoasă Bryson – protestatarii s-au adunat pentru a demonstra împotriva transferului „revoltător și complet nepotrivit”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si