Incredibil- aspectul unor plâmâni de fumători diferiți total de plămânii unui om sănătos

Este incredibil cum arată plămânii unor oameni fumători față de plămânii unor nefumători. O asistentă a făcut o comparație între plămânii unui nefumător și cei ai unui fumător notoriu.

marți 10 septembrie 2019 , 14:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Diferența este atât de vizibilă încât peste 5000 de persoane au distribuit videoclipul pe facebook. În videoclip, este ușor să observi efectele dăunătoare ale țigărilor. Plămanii oamenilor sănătosi sunt roșii ,iar cei ai persoanelor care au consumat un pachet de tigări pe zi timp de 20 de ani arată că o epavă distrusă complet într-un incendiu.

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții! Ultima postare a lui Dany: ”O săptămână bună să aveți”

Citeste si: La ce operație a fost supus Mario Iorgulescu, imediat cum a fost dus la spital! Medicii i-au scos intestinul subțire

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), „mortalitatea totală a fumătorilor de sex masculin și feminin este de aproximativ trei ori mai mare decât cea dintre persoanele similare care nu au fumat niciodată”. Tigările provoacă aproximativ unul din cinci decese în fiecare an, ucigând mai mult de 480 000 de persoane anual.

Citeste si: Cât de fericită era Luiza Melencu în perioada în care avea iubit! Imagini cu cei doi

Cu toate acestea, nu este niciodată prea târziu. De exemplu, renunțarea la fumat înainte de 40 de ani reduce riscul de a muri de bolile asociate fumatului cu aproximativ 90%.

Citeste si: Viorica Dăncilă, după CEx: Am vorbit despre situaţia Guvernului şi am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si