Incredibil ce a făcut Elon Musk cu birourile angajaților de la Twitter: „O performanță excepțională”

Jurnaliștii de la BBC au făcut publice imaginile unor spații de birouri ale companiei Twitter care au fost transformate în camere de hotel, pe care autoritățile din San Francisco le investighează ca o posibilă încălcare a codului construcțiilor.

Author: Alexandra Costea joi 08 decembrie 2022 , 12:10

Incredibil ce a făcut Elon Musk cu birourile angajaților de la Twitter:  „O performanță excepțională”

Incredibil ce a făcut Elon Musk cu birourile angajaților de la Twitter: „O performanță excepțională”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În una dintre fotografii se poate observa o cameră cu un pat dublu, printre care un dulap și o pereche de papuci.

Un fost angajat a dezvăluit că noul șef al Twitter, Elon Musk, aproape că s-a mutat la sediul central încă de atunci când cumpărat firma.

Citește și: Elon Musk devine cel mai mare influencer de pe Twitter. Cu cine se află în competiție noul șef al rețelelor sociale

În luna noiembrie, cel mai bogat om de pe planetă le-a trimis un e-mail tuturor angajaților Twitter în care le spunea că "vor trebui să fie extrem de duri" pentru a reuși.

Department of Building Inspection din San Francisco a transmis că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri.

Camere de hotel pentru angajații de la Twitter

Elon Musk susține că orașul atacă companiile pentru că oferă paturi "angajaților obosiți". Într-un tweet, care a fost ulterior șters, Musk a postat că va lucra și va dormi în birou "până când organizaţia va fi reparată".

De asemenea, jurnaliștii de la BBC au primit imagini cu canapele de la Twitter folosite ca paturi. Într-o altă imagine se poate observa o sală de conferințe are un ceas deșteptător și un tablou plasat deasupra unui pat improvizat.

Citește și: Marea Britanie va amenda companiile tehnologice care nu elimină conținutul care încurajează automutilarea persoanelor

Totodată, Elon Musk le-a trimis luna trecută un e-mail tuturor angajaților companiei în care spunea că vor trebui să lucreze "ore lungi la intensitate mare".

"Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere", a fost mesajul noului șef de la Twitter.

Elonn Musk este acuzat că-și obligă angajații să doarmă la birou

Scott Wiener, senator al statului California, a declarat miercuri pentru jurnaliștii BBC: "Acum îi obligă [pe muncitori] să doarmă la Twitter. Este clar că nu-i pasă cu adevărat de oameni. Nu-i pasă de oamenii care lucrează pentru el".

Un oficial al Departamentului de Inspecție a Construcțiilor a precizat pentru CBS News, partenerul american al BBC: "Trebuie să ne asigurăm că imobilul este folosit conform destinației", citat de Mediafax.

Citește și: Care sunt planurile lui Elon Musk, la o lună după ce a preluat Twitter. Acesta se gândește să producă propriul smartphone

Publicația Forbes a făcut publică povestea "micului și tristului dormitor din sala de conferințe de la sediul recent depopulat al companiei",  precizând că este o îmbunătățire aparentă a aranjamentului cu sacul de dormit pe podea postat pe Twitter de un angajat.

Conform Bloomberg, dormitoarele ar fi, de asemenea, destinate să găzduiască personalul de la Tesla și de la alte companii deținute de Musk adus pentru a lucra la Twitter.

Citește și: El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si