Informații de ultima oră din casa „Puterea Dragostei”. Livian și Andreea Pirui un nou cuplu, după ce au filtrat în trecut?!

Livian de la „Puterea Dragostei” și Andreea Pirui încep să filtreze din nou după ce în trecut au fost la un pas de a fi împreună. Livian a întrebat-o pe focoasa blondă: „Ne schimbăm între noi, Pirui?”.

G.B., marți 25 februarie 2020 , 14:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Andreea Pirui și Livian de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși în timp ce purtau un dialog în care rememorau clipele din trecut în care au filtrat împreună, însă nu au rămas împreună. Tânărul a început să comenteze fosta relație a lui Pirui cu Marius, apoi a întrebat-o: „Voi vorbiți zilnic?”.

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”: „Tu, Livian ai mai vorbit cu Bianca? Despărțiți, nu se mai poate!”. Livian a replicat: „Ce-i de făcut Pirui? Ne schimbăm între noi? Tu l-ai preferat pe Jador!”.

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, enervat la culme! Mesajul pe care l-a transmis a creat controverse

Livian și Andreea Pirui un nou cuplu

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” vrea să se sinucidă: „A luat un pumn de pastile!”. Vezi cum a reacționat Livian la aflarea veștii

Informații de ultima oră din casa „Puterea Dragostei”. Livian și Andreea Pirui un nou cuplu, după ce au filtrat în trecut?!

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Focoasa blondă i-a transmis lui Livian de la „Puterea Dragostei”: „Și tu pe Bianca!”. Andreea Oprică a ținut să adauge că dacă Livian ar da o scânteie, Andreea Pirui ar accepta imediat. Concurenții din casa „Puterea Dragostei” au început să-i aplaude pe cei doi și să danseze, în timp ce le arătau inimi.

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. „Știi ce-mi zice lumea pe grupuri, Livian? Că m-am certat eu cu Marius și tu Bianca ca să fim iar împreună!” a transmis Andreea Pirui. „Așa ai făcut Pirui?” a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian și Andreea Pirui un nou cuplu

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Concurenții emisiunii au transmis că Bianca de la „Puterea Dragostei” a plătit pentru tot ce a făcut și pentru că a râs de toți din casă, prin faptul că au apărut filmulețele de pe videochat cu ea și cu fostul iubit. Berna i-a cerut socoteală lui Livian pentru faptul că a votat-o în gală. Băiatul lui Nelson Mondialu a declarat că a votat-o pentru că era sigur că nu o mai votează nimeni și de asemenea a transmis că orice fată ar vota să nu se aștepte să o lingușească apoi.

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Andreea Pirui i-a transmis Biancăi de la „Puterea Dragostei” la întoarcerea în casă: „Eu în locul tău mă descalificam. La toți te-ai oferit pe tavă și chiar lui Livian care te-a iubit și ți-a oferit o relație nu. Cu el ai făcut figuri!”.

Livian și Andreea Pirui un nou cuplu

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Citeste si: Bianca a revenit in emisiunea "Puterea dragostei"! Circ si scandal chiar de la intoarcere! Ce s-a intamplat

 Livian și Andreea Pirui un nou cuplu. Livian de la „Puterea Dragostei” și Bianca Comănici au format un cuplu timp de șase luni. Cei doi s-au despărțit înainte ca filmulețele cu Bianca și fostul ei iubit, făcând videochat, să facă înconjurul țării în mediul online.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si