Inmormantare, transmisa live pe Facebook. Tanarul de 19 ani a murit strivit de propria masina, in timpul examenului de Bacalaureat

La finalul lunii iunie, un tanar de 19 ani, din Nasaud si-a pierdut viata intr-un mod tragic. Demy a fost strivit de propria lui masina, chiar sub privirile iubitei sale.

V.P., marți 04 iulie 2017 , 17:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In ziua fatidica, Demy si-a scos iubita la plimbare cu masina. Baiatul cauta un loc pentru cateva momente de intimitate. La un moment, autoturismul nu a mai putut inainta si a inceput sa derapeze. Tanarul a iesit din masina si a incercat sa impinga autorismul, insa din pacate a murit strivit.

Baiatul, care provine dintr-o familie de penticostali, a fost inmormantat pe 3 iulie. Potrivit adevarul.ro, priveghiul si inmormantarea au fost transmise live pe pagina de Facebook a Bisericii Penticostale "Betel" din Rebrisoara. Filmarea se intinde doua ore si a fost realizata cu mai multe camere.

Reprezentantii bisericii si familia au ales sa promoveze inmormantarea pe Facebook, pentru a putea fi alaturi de ei si cei plecati peste hotare. Mesajele acestora nu au intarziat sa apara, sub forma de comentarii pe pagina de Facebook a bisericii. Filmarile pot fi urmarite aici.

 

Te-ar putea interesa si