Întâmplarea neașteptată a unei femei care a mers la ginecolog. Ce a descoperit medicul te lasă fără glas

Un control ginecologic de rutină i-a adus unei femei cel mai jenant moment din viața ei. Medicul a găsit ceva uluitor în interiorul femeii.

G.B., marți 14 ianuarie 2020 , 18:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O femeie a ținut să povestească întâmplarea uluitoare de care a avut parte în cabinetul medicului ginecolog. „Trebuia să mă duc la ginecolog la sfârșitul săptămânii, dar am primit în dimineața asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis că am fost reprogramată pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem să pregătesc pe toată lumea pentru școală și serviciu, și era în jur de 8:45.

Drumul către cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, așa că nu prea aveam mult timp la dispoziție. Așa cum fac multe femei, îmi place să fac un efort în plus în ceea ce privește igiena când vine vorba de astfel de vizite, dar de data asta nu mai aveam timp să fac ceea ce făceam de obicei.

Așa că am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era lângă chiuvetă, și m-am spălat bine în acea zonă pentru a mă asigura că măcar sunt prezentabilă… Apoi am aruncat prosopul în coșul cu rufe murdare, am băgat câteva rufe la spălat, am sărit în mașină și am alergat să prind programarea.

Citeste si: Fermierii ar putea primi în acest an 411 milioane lei prin schema de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina

Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță.”

Întâmplarea neașteptată a unei femei care a mers la ginecolog. Ce a descoperit medicul te lasă fără glas

Femeia s-a înroșit toată de rușine, după ce medicul a întrebat; ,,Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?”. Speriată, femeia a negat, apoi a mers acasă.

„După programare, am răsuflat ușurată și am mers acasă. Restul zilei a fost perfect normal… Am făcut cumpărături, curățenie, gătit. Apoi, după școală, când fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: ,,Mami, mami, unde mi-e prosopelul?”

I-am zis să ia un altul din dulap.

Citeste si: Ea este femeia cu cei mai mulți copii din România. Are 42 de ani și 20 de nașteri

A răspuns: ,,Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc”.

Întâmplarea neașteptată a unei femei care a mers la ginecolog. Ce a descoperit medicul te lasă fără glas

„Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor!” a declarat femeia, după pățania jenantă prin care a trecut.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un actor celebru a murit la vârsta de 27 de ani

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si