Lecție dură pentru două fete, din Alexandria, după ce au fost prinse la furat: copilele au fost aruncate goale în stradă

Două adolescente, în vârstă de 14 ani, din Alexandria, Teleorman, au fost surprinse în timp ce furau haine dintr-un magazin. Vânzătoarele le-au prins și le-au aplicat o lecție dură în timp ce le filmau.

G.B., marți 14 ianuarie 2020 , 18:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cele două fete din Teleorman au fost prinse de vânzătoarele magazinului în timp ce furau haine. Adolescentele au băgat haine noi pe sub hainele pe care le aveau pe ele. Vânzătoarele revoltate le-au pus pe fete să își dea toate hainele jos, în timp ce le filmau.

Citeste si: Brăila: 19 poliţişti, condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Una dintre vânzătoare le-a pus condiția: „Chem poliția sau vă dezbrac în stradă? Eu muncesc aici de mă găsește mama d****! În p**** goală te dezbraci. Afară!!!”. Fetele speriate au acceptat să fie hărțuite și batjocorite de femei, de teama de a nu suna la poliție. Vânzătoarea a luat un marker de culoare închisă și a început să o deseneze în batjocură pe una din fete pe față. Apoi a continuat să o dezbrace și să o pleznească peste față.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu locuința în care a murit Cristina Țopescu

Lecție dură pentru două fete, din Alexandria, după ce au fost prinse la furat: aruncate goale în stradă

„Când ți-oi da un pumn în gura aia! Chem poliția sau te machiez? Și te las și în p**** goală pe stradă!” se aude din gura unei vânzătoare în timpul clipului video. După ce au fost dezbrăcate și batjocorite de femei, cele două copile au fost aruncate în stradă, în frig și în văzul tuturor.

„Vă rog frumos, vă rog frumos!” implora una din copile pe femei, ca să nu fie aruncate în stradă. Celelalte vânzătoare aprobau ce face colega lor: „Așa meritați, așa meritați! Credeați că suntem proaste? Firai a d**** să fii!”.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu va fi depus mâine la capela cimitirului Bellu din Capitală

Clipul a ajuns viral în mediul online, iar poliția urmează să facă sesizări în acest caz.

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si