Cetățeanul moldovean Serghei Gorbunov era specializat în jafuri ale caselor de schimb valutar din România, având la activ mai multe tâlhării de acest gen. În aprilie 2003, Serghei Gorbunov l-a atacat, în scara unul bloc din Deva, pe patronul unei case de schimb valutar, iar după ce cei doi s-au bătut, suspectul l-a lovit pe omul de afaceri cu o rangă şi i-a furat 65 de milioane de lei vechi.

Gorbunov a reuşit să fugă şi a fost prins abia după ce a împuşcat doi patroni de case de schimb din Constanţa, în 2003 şi 2004.

Citeste si: Costel Corduneanu a fost eliberat condiționat! Tribunalul a admis recursul interlopului

În ianuarie 2009, Gorbunov a mai dat un atac la o casă de schimb valutar. De această dată a ales Braşovul şi a împuşcat doi bărbaţi care transportau saci cu bani. Un simplu trecător, Dumitru Lala, a încercat să-l oprească cu mâinile goale, însă Gorbunov l-a ucis cu un glonţ în inimă. A scăpat însă sacul cu bani din mână şi a plecat fără pradă.

Suspect în multe jafuri armate din România, Gorbunov trage azi de fiare acasă, în Republica Moldova 

Până la urmă, în 2010, Gorbunov a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, fiind încarcerat la Penitenciarul Deva.

Incredibil, însă, în 2019, în martie, după doar 9 ani de detenție, infractorul a fost eliberat condiționat și expulzat în Republcia Moldova. ”Instanţa a admis cererea de liberare condiţionată. Bărbatul a fost pus în libertate. El a fost preluat de Interpol în vederea expulzării în Republica Moldova”, așa anunța în martie 2019 Lucian Feraru, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Deva.

Gorbunov
Serghei Gorbunov trage azi de fiare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În prezent, temutul Gorbunov se simte de minune în satul lui natal din Republica Moldova. Serghei are mare grijă de forma lui fizică, pe care o întreține cu drumuri la sală, acolo unde interlopul s-a specializat în sporturi de contact. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si