Tzancă Uraganu are o slăbiciune pentru mașinile scumpe. Zilele trecute, manelistul și-a anunțat amicii că a dat o comandă specială. El a postat fotografia unui Rolls Royce Cullinan, aflat în fața unui salon auto din orașul austraic Kitzbuhel. „Te aștept să vii la mine”, a scris Tzancă.

Tzancă Uraganu
Rolls Royce-ul cumpărat de Tzancă Uraganu, pozat în fața salonului auto din Austria

Pe site-ul salonului, mașina are un preț de 339.000 de euro, fiind aproape nouă, cu doar 480 de kilometri la bord.

Nu este prima mașină comandată de Tzancă din străinătate. La finalul lui 2019, el şi-a cumpărat, din Germania, un Lamborghini Aventador negru, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro.

Citeste si: Adrian Minune a fost chemat la vila lui Emi Pian să filmeze un videoclip! Manelistul i-a dedicat o odă interlopului ucis! VIDEO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a apărut pe calea ferată pe care Tavy Puștiu a fost spulberat de tren! Rudele și amicii au amenajat pe traverse un altar din candele!

Citeste si: Tzancă Uraganu e îngrozit de accidentul mortal al lui Tavy Puștiu, a cărui mașină a fost spulberată de tren: „Lăsați live-urile la volan, oameni buni!”

Fiscul i-a cerut explicații lui Tzancă Uraganu

Colecția de mașini a lui Tzancă mai este formată dintr-un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. Acum câțiva ani, Fiscul l-a chemat pe manelist sa dea explicatii despre averea sa, dupa ce a postat pe facebook poze cu una dintre masini, pe care a sustinut ca a dat 140.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede.

Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă", a declarat Tzancă Uraganu despre averea sa.

Tzancă Uraganu
Tzancă Uraganu, fotografiat în curtea vilei sale

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si