Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că tunzi pe cineva?

Visele sunt de obicei încărcate de semnificaţii care există, de fapt, deja în subconştientul nostru. Simbolul părului este un unul puternic, iar atunci când visezi că te tunzi poate avea o legătură cu încrederea de sine sau pentru că te afli într-o perioadă mai dificilă a vieții.

Author: Alina Raducu miercuri 04 august 2021 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De obicei, interpretarea viselor in care te tunzi sau cineva iti taie parul se refera in general la unele pierderi, pagube si situatii neplacute ce vor avea loc in curand.

Ce înseamnă când visez că tunzi pe cineva?

Când visezi că tunzi pe cineva poate insemna că treci printr-o perioadă dificilă şi că asta este forma ta de a te pedepsi singură sau de a exprima un strigăt de ajutor. Motivele pentru care te tunzi singur în vis sunt legate de starea ta de spirit te simţi mereu nervos, trist, o problemă nerezolvată te frustrează peste poate şi simţi nevoia să te descarci cumva.

Totodată, tăierea propriului păr poate semniifca o răzbunare dar şi un sacrificiu în acelaşi timp. Te răzbuni pe cei care ţi-au făcut rău prin prejudicierea propriei imagini.

Ce înseamnă când visezi că te tunzi scurt?

Atunci când visezi că te tunzi scurt este semn că treci printr-o perioadă foarte grea, posibil chiar după o despărţire în dragoste şi încerci să faci o schimbare pentru a tăia răul de la rădăcină şi pentru a alunga toate energiile negative din viaţa ta. Îţi tai părul scurt pentru a te pedepsi pe tine pentru faptul că te laşi amăgit şi târât într-o situaţie în care nu te simţi confortabil şi în care simţi că îţi sunt încălcate sentimentele. Pe de altă parte prin faptul că în vis te tunzi scurt, speri ca pe această cale să scapi de ceea ce îţi face rău şi să înlături evenimentele negative din viaţa ta. Faptul că te tunzi scurt în vis prevesteşte faptul că poţi avea parte de dezamăgiri în dragoste sau chiar o despărţire dureroasă.

Acestea sunt semnificaţiile visului în care te tunzi scurt:

  • Veşti triste
  • Trădare în dragoste
  • Inimă rănită
  • Răzbunare
  • Pepdesire
  • Etapă dificilă

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că zbori

Acest vis mai poate influenta si viata sentimentală, asadar exista sansa sa te desparti si sa faci o intelegere cu alta persoana de sex opus. In situatia in care esti o persoana destul de spirituala insa ai mici nedumeriri in ceea ce priveste acest plan al existentei visul simbolizeaza o reevaluare a conceptelor existentiale, arata faptul ca iti vei gasi o alta cale sau o alta perceptie asupra realitatii.

Însă, daca visezi ca o alta persoana te tunde atunci este posibil ca in viata reala cineva sa iti provoace o pierdere, o persoana din anturajul tau sau un partener de afaceri iti va pune obstacole in fata implinirilor materiale.

De asemenea, dacă visezi ca o femeie iti taie parul s-ar putea ca in viata reala o persoana feminina te va insela in dragoste, iti va strica imaginea sau va spune vorbe neadevarate despre tine cu scopul de a-ti afecta pozitia sau statutul social.

Este posibil ca un scenariu asemenator sa se aplice si in situatia in care simti ca ceva nu merge bine la serviciu, este posibil ca o colega invidioasa sa te sape pe la spate si sa spuna minciuni despre tine in fata celorlalti.

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi că plângi?

Daca visezi ca un barbat iti taie parul s-ar putea sa ai un dusman ascuns care nu sta degeaba ci incearca sa iti distruga afacerile.

Acest vis mai poate semnifica si o stare de incertitudine pe care ti-o va provoca cineva in scurt timp, nu vei mai avea incredere intr-un prieten, intr-o ruda sau intr-o cunostinta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si