Interpretul Călin Geambașu și fosta iubită a acestuia sunt acuzați de corupere sexuală a minorilor

Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu, și fosta iubită a acestuia, Angelica Cadar, sunt cercetați de procurori într-un dosar în care sunt acuzați de corupere de minori.

Author: M.A. luni 16 decembrie 2019 , 08:46

Interpretul Călin Geambașu și fosta iubită a acestuia sunt acuzați de corupere sexuală a minorilor
Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu, și fosta iubită a acestuia, Angelica Cadar, sunt cercetați de procurori într-un dosar în care sunt acuzați de corupere de minori.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Problemele se țin scai pentru Călin Geambașu: după despărțirea de Angelica Cadar, femeia cu care se luptă prin tribunale de aproximativ doi ani pentru custodia copilului, asupra celor doi planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor.

Mai mult decât atât, potrivit Cancan, judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

„Dispune sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea…”

”În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petenta CADAR ANGELICA în contradictoriu cu intimatul GEAMBAȘU CĂLIN ALEXANDRU, ca nefondată.

Menține soluția de clasare a procurorului de caz din data de 08.05.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul 5546/P/2018 precum și ordonanță prim-procurorului aceluiași parchet nr. 142/II-2/2019 din data de 25.06.2019.

c în vederea efectuării de cercetări față de numiții Cadar Angelica și Geambașu Călin Alexandru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 al. 2 lit. a C. pen.

Dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire

la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, fapta prev. de art. 221 al. 2 lit. a C.pen.

În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă pe petenta la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în decizia magistraților, potrivit Cancan.

Citeste si: ”O să fie din nou un sacrilegiu!”- Anunțul teribil făcut de Ion Țiriac

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci își așteaptă fata cu casa deja împodobită! Ștefania s-a mutat lângă București

Citeste

si: Mesajul cutremurător postat de Vasile, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău: „Am fost ce nu voi mai fi niciodată”

Fiul celor doi, audiat de cinci instituții

“Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna).

Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară.
La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu, pentru Cancan.

Totodată, relația dintre Călin și Angelica pare a fi una specială. Deși se judecă, aceștia se întâlnesc adesea și petrec timp împreună cu Davin, băiețelul lor.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va... A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si