Intri în hotel doar dacă ești vaccinat împotriva coronavirusului. Decizia incredibilă a companiei

Lanţul hotelier german Allsun le va cere clienţilor să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului, a anunţat proprietarul Alltours, potrivit Reuters.

Author: Mircea Pop sâmbătă 20 februarie 2021 , 17:18

Intri în hotel doar dacă  ești vaccinat împotriva coronavirusului. Decizia incredibilă a unui patron
Intri în hotel doar dacă ești vaccinat împotriva coronavirusului. Decizia incredibilă a unui patron
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noua regulă pentru cele 35 de hoteluri Allsun – aflate pe insula Mallorca, pe Insulele Canare şi în Grecia – va intra probabil în vigoare la 31 octombrie, în funcţie de progresul campaniei de vaccinare din Germania.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: Noi ne dorim ca într-o săptămână să putem finaliza vaccinarea personalului din învăţământ. Când începe campania

Este prima companie din domeniul hotelier care anunţă că va introduce o astfel de cerinţă, în contextul în care guvernele şi turoperatorii se gândesc la cum şi când poate reveni la normal situaţia cu privire la călătorii.

Siguranța înainte de toate

“Vrem să le oferim tuturor clienţilor noştri cea mai mare siguranţă posibilă astfel încât ei să se bucure de vacanţă”, a precizat proprietarul Alltours, Willi Verhuven.

Citeste si: Câte persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Până când se va ajunge la un număr suficient de mare de oameni vaccinaţi, hotelurile Allsun le vor cere clienţilor la cazare dovada unui test pentru coronavirus cu rezultat negativ. Acesta nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.

Citeste si: Vaccinul Pfizer-BioNTech poate fi depozitat la temperaturi mai mari, timp de două săptămâni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si