Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele! La o singura reprezentatie, Malaele a incasat cu 2.115 lei mai mult decat Caramitru!

Documentele arata ca Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele, desi ambii actori au acelasi statut de vedeta in spectacolul "Cate-n luna si-n stele".

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan luni 01 octombrie 2018 , 08:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chiar daca sunt parteneri de scena in acelasi spectacol, Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Acest lucru reiese dintr-un document al Primariei Constanta care, in 2016, a organizat „Zilele marii”, un eveniment cu spectacole de teatru, muzica usoara, rock si populara.

Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Spectacolul lor a fost recompensat cu peste 25.000 lei 

Printre spectacolele de la ”Zilele marii” s-a numarat si cel intitulat „Cate-n luna si-n stele”, o reprezentatie de muzica si poezie cu Ion Caramitru, Horatiu Malaele si violoncelistul Adrian Naidin. Suma aprobata de Primarie pentru acest spectacol a fost de 26.438 de lei.

Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Violoncelistul Adrian Naidin a incasat 3.173 de lei

Pana la urma, Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele.

Caramitru a primit 10.575 lei, Naidin 3.173 de lei, in timp ce Malaele a incasat 12.690 de lei, cu 2.115 lei mai mult decat Caramitru, desi cei doi au petrecut acelasi timp pe scena.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si