Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia, după cum a anunţat fiica sa, Ioana, pe Instagram. Ea a preluat şi a distribuit următorul anunţ: “Australia arde, iar românii au sărit să ajute. 54.000 dolari donaţi în ultimele zile pentru această cauza. Fundaţia Ţiriac va începe şi ea cu o donaţie de 54.000 dolari în numele românilor”. ( vezi ce actor celebru a donat un milion de dolari pentru combaterea incendiilor din Australia)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia. A ars o suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia 

Australia e devastă de incendii de câteva luni. De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars. Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini. 

Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si