Unul dintre cei mai bogați români este Ion Țiriac. Averea sa este estimată la peste două miliarde de dolari.

Totuși, Ion Țiriac susține că nu este bogat, iar averea și-a donat-o fundației. Ce a declarat miliardarul despre situația financiară?

Ion Țiriac și averea de miliarde: "Nu sunt bogat, am dat totul Fundației"

Unul dintre cei mai bogați români susține că și-a donat averea.

Ion Țiriac, în vârstă de 84 de ani, a cărui avere era estimată la peste două miliarde de dolari, a declarat că și-a donat toată averea către fundație.

"Nu sunt bogat, am dat totul Fundației și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții", a declarat Ion Țiriac pentru gsp.rp, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Miliardarul român a declarat că mulți bani din profitul pe care îl are se îndreaptă lunar către fundație.

Mai mult decât atât, obiceiul de a dona a fost moștenit și de fiul său, Ion Alexandru Țiriac, care a declarat că donațiile pe care le face, prin intermediul fundației, ajung la sume colosale și sunt îndreptate către mai multe instituții, în scop caritabil.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

ion tiriac

Ion Țiriac: "Nu sunt bogat, am dat totul Fundației"

[Sursa foto: Facebook]

"Fundaţia donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportivi, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, campusuri sportive şi evenimente neaşteptat de dure, precum inundații, focare sau cutremure. Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25% din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră",  a declarat fiul lui Ion Alexandru Țiriac, potrivit unui interviu acordat către zf.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si