Ionela, soţia lui Iulian, tânărul mort în accident, doborâtă de durere. Gestul sfâşietor făcut la miezul nopţii
Actual

Ionela, soţia lui Iulian, tânărul mort în accident, doborâtă de durere. Gestul sfâşietor făcut la miezul nopţii

M. P.
19 oct 2018

Detalii sfâşietoare în cazul morţii lui Iulian, tânărul care şi-a pierdut viaţa într-un accident în Orşova.

Iulian avea 33 de ani şi traversa cea mai frumoasă etapă a vieţii lui. În urmă cu o lună îşi unise destinele cu aleasa inimii sale, Ionela, şi visau la o viaţa fericită împreună. În urmă cu câteva zile ei primiseră vestea extraordinară că vor deveni părinţi. Din păcate, Ionela îşi va creşte singură copilul.

Citeste si: Declaraţia şocantă a criminalului care a ucis-o pe jurnalista din Bulgaria: "Nu-mi vine să cred că am făcut-o"

Rămasă văduvă, tânăra este îngenunchiată de durere. La miezul nopţii ea a scris un mesaj presart de multe semne de întrebare, pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Un celebru cântăreţ de muzică populară a murit la doar 40 de ani! Avea un băieţel de clasa a treia! "I s-a făcut rău la o nuntă"

Ieri, ea a postat pe pagina de socializare un mesaj în care a povestit care au fost ultimele cuvinte ale soţului ei înainte de a muri.

"Aveam tot ce îmi puteam dori de la viaţă, un bărbat care mă iubea şi mă făcea fericită în fiecare secundă... Fericirea a fost deplină, când am aflat că o să avem copilul ce ni-l doream! De ce s-a întâmplat aşa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat să fim toată viaţa fericiţi alături de fetiţa noastră? Ultimele cuvinte au fost “dormi iubita, mai am 4 ore maxim şi ajung acasă..te iubesc”. Dragul meu, o să te iubesc toată viaţa, dă-mi putere pentru fetiţa noastră! Te rog....", a scris Ionela.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook