Ionela, soţia lui Iulian, tânărul mort în accident, doborâtă de durere. Gestul sfâşietor făcut la miezul nopţii

Detalii sfâşietoare în cazul morţii lui Iulian, tânărul care şi-a pierdut viaţa într-un accident în Orşova.

M. P., vineri 19 octombrie 2018 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iulian avea 33 de ani şi traversa cea mai frumoasă etapă a vieţii lui. În urmă cu o lună îşi unise destinele cu aleasa inimii sale, Ionela, şi visau la o viaţa fericită împreună. În urmă cu câteva zile ei primiseră vestea extraordinară că vor deveni părinţi. Din păcate, Ionela îşi va creşte singură copilul.

Citeste si: Declaraţia şocantă a criminalului care a ucis-o pe jurnalista din Bulgaria: "Nu-mi vine să cred că am făcut-o"

Rămasă văduvă, tânăra este îngenunchiată de durere. La miezul nopţii ea a scris un mesaj presart de multe semne de întrebare, pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Un celebru cântăreţ de muzică populară a murit la doar 40 de ani! Avea un băieţel de clasa a treia! "I s-a făcut rău la o nuntă"

Ieri, ea a postat pe pagina de socializare un mesaj în care a povestit care au fost ultimele cuvinte ale soţului ei înainte de a muri.

"Aveam tot ce îmi puteam dori de la viaţă, un bărbat care mă iubea şi mă făcea fericită în fiecare secundă... Fericirea a fost deplină, când am aflat că o să avem copilul ce ni-l doream! De ce s-a întâmplat aşa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat să fim toată viaţa fericiţi alături de fetiţa noastră? Ultimele cuvinte au fost “dormi iubita, mai am 4 ore maxim şi ajung acasă..te iubesc”. Dragul meu, o să te iubesc toată viaţa, dă-mi putere pentru fetiţa noastră! Te rog....", a scris Ionela.

Te-ar putea interesa si

Loading...