Italia nu scapă de efectele Coronavirus. 636 de decese într-o singură zi

Italia se află încă în vârful pandemiei de coronavirus. În ceea ce priveşte îmbolnăvirile, numărul acestora a ajuns la 1.941 în ultimele 24 de ore (duminică au fost 2.972), iar numărul persoanelor decedate a ajuns la 636 într-o zi, o creştere faţă de ultimele două zile.

G.B., luni 06 aprilie 2020 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Italia, cea mai afectată ţară de epidemia de Covid-19, cu un total de 16.523 de morţi pentru mai mult de 132.000 de cazuri, a început să spere la o acalmie după ce a înregistrat scăderi semnificative sâmbătă şi duminică în raport cu 766 de decese anunţate vineri.

Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, avertisment teribil despre epidemia de coronavirus! ”Vom avea epidemie până în 2021”

Italia nu scapă de efectele Coronavirus. 636 de decese într-o singură zi

Potrivit noilor date oferite de Protecţia Civilă, a scăzut şi numărul celor internaţi la Terapie Intensivă: luni au fost înregistrate 3.989 de persoane, scrie La Repubblica.

Rămâne stabil numărul celor internaţi cu simptome - 28.976 (cu 27 în plus faţă de duminică). Numărul persoanelor vindecate a fost de 1.022.

Italia nu scapă de efectele Coronavirus

Citeste si: Aglomerație într-o zonă turistică din China după ridicarea restricțiilor

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Nu ieșiți din casă decât atunci când aveți o problemă de rezolvat”

Citeste si: Director din Suceava, gest extrem în plină pandemie de coronavirus

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si