O italiancă în vârstă de 69 de ani a fost agresată de fostul ei iubit, un român cu 33 de ani mai tânăr.

Citește și: O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

Poliția italiană a fost nevoită să intervină în Parcul Pineto din Aurelio (Roma), după ce femeia a pus capăt relației lor de patru luni.

Citește și: Tânăr de 27 de ani și copilul său de 1 an, găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia

Italianca de 69 de ani susține că a fost persecutată și chiar bătută de iubitul român cu 33 de ani mai tânăr. Femeia a vrut la azil, iar băiatul nu a suportat despărțirea, potrivit Stiridiaspora.ro.

"M-a amenințat cu moartea, m-a persecutat luni de zile"

Potrivit publicației Il Messaggero, C.C., un român în vârstă de 36 de ani, nu a acceptat sfârșitul relației și a devenit violent cu femeia mai în vârstă care l-a părăsit după luni de insulte și agresiuni fizice când bărbatul era sub influența alcoolului.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Eroarea majoră pe care o fac românii imediat după trecerea la ora de vară

"M-a amenințat cu moartea și m-a persecutat în așa măsură încât îmi era frică să ies, așa că am evitat cererile lui de a ne întâlni", a spus victima de 69 de ani, care l-a părăsit pe bărbat în octombrie 2022.

Citește și: Cine este femeia șef de tren care a murit strivită de locomotiva CFR în gara Galați

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, bărbatul a așteptat-o pe femeie să se întoarcă acasă de la cumpărături și a atacat-o în Parcul del Pineto, unde a lovit-o cu pumnii și o sticlă, provocându-i fracturi, vânătăi și răni pe aproape tot corpul.

Românul a fost arestat preventiv

[Sursa foto: Captură YouTube]

Femeia s-a mutat la casa de bătrâni ca să scape de iubitul român

Potrivit sursei citate, femeia a fost la un pas să fie ucisă, dar trei bărbați au intervenit și au oprit agresiunea. Românul a fost arestat preventiv.

Citește și: Tânăr de 27 de ani și copilul său de 1 an, găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

După ce a pus capăt relației, femeia s-a mutat la casa de bătrâni Il Cigno din Via Gioacchino Ventura.

Cu toate acestea, fostul ei iubit o căuta în fiecare zi și o amenința cu moartea dacă nu se întoarce la el.

"A vrut mereu să vorbească cu mine și am refuzat cu teamă. De fiecare dată când ieșeam, îmi era frică că mă va urmări să mă atace, știam că mai devreme sau mai târziu va deveni obsesiv și eram chinuită de anxietate", a spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si