Laura Dinca a fost scoasa afara din sala de judecata in timpul procesului lui Cristian Boureanu. Tanara a inceput sa planga in timpul marturiilor polististului agresat fiindca nu putea sa suporte ceea ce el declara. Judecatorii au decis, astfel, sa o scoata afara din sala de judecata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit spynews.ro, politistul Andrei Ovidiu a declarat ca Boureanu a tras-o de par pe Laura Dinca de pe bancheta din spate pe bancheta din fata si a pus-o sa filmeze scandalul. In acel moment, Laura a izbucnit in plans in sala de judecata.

"Eu nu am facut declaratii in fata presei legat de seara aceea.

spun ce am spus si data trecuta: din pacate se generalizeaza foarte mult. Uita sa se uite mai profund si generalizeaza. De aceea avem cazuri in care spunem ca toti medicii sunt vinovati, toti politicienii, toti avocatii. O oaie neagra nu face ca toata turma sa fie stricata", a spus Cristian Boureanu inainte de a intra in sala de judecata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si