Iubita românului diagnosticat cu Coronavirus lucrează la o bancă din Târgu-Jiu

Sergiu, românul diagnosticat cu Coronavirus ieri seara, are o iubită care lucrează la o bancă din Târgu-Jiu. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a intrat în contact direct cu italianul, în vârstă de 71 de ani.

G.B., joi 27 februarie 2020 , 20:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânărul din Gorj, purtătorul virusului ucigaș lucrează la o firmă de prelucrat lemnul, unde italianul de 71 de ani este patron. Înainte de a fi diagnosticat cu CORONAVIRUS, Sergiu a fost la o petrecere din satul Dobrana, comuna Prigoria.

Citeste si: VIDEO | Anunț de ultimă oră: Cum se simte primul român diagnosticat cu coronavirus?

Iubita românului diagnosticat cu Coronavirus lucrează la o bancă din Târgu-Jiu

„Eu intuesc că va fi destul de gravă situația și va trebui să extindem testarea la toți cei care au fost la acel eveniment. În jur de 30 de persoane.

Citeste si: Declarațiile de pe patul de spital ale italianului infestat cu coronavirus

În urmă cu câteva zile tânărul a participat la un eveniment, la șeful său... Din câte știu lucra la o unitate de prelucrare a lemnului", a spus Iuliana Iliescu la Antena 3.

Iubita românului diagnosticat cu Coronavirus lucrează la o bancă din Târgu-Jiu

Citeste si: Orban, despre coronavirus: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut şi trebuie tratat ca virus de gripă

Iubita românului diagnosticat cu Coronavirus lucrează la o bancă din Târgu-Jiu. Informația a fost făcută publică chiar de ea pe contul ei de oficializare.

În prezent, iubita lui Sergiu este izolată la domiciliu în Târgu-Jiu. Izolate la domiciliu sunt și rudele băiatului, mai exact părinții și bunicii acestuia.

Sergiu Sgurescu a fost transportat din Gorj la Institutul Matei Balş din Capitală, joi dimineaţă, cu o ambulanţă specială.

Citeste si: Coronavirusul afectează mai puțin copiii, iar specialiștii nu știu exact de ce

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si