Prahova: Un bărbat de 33 de ani şi o tânără de 19 ani, suspectaţi de infectare cu coronavirus

Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o tânără în vârstă de 19 ani, ambii din judeţul Prahova, sunt suspectaţi de infectare cu coronavirus, autorităţile aşteptând rezultatele analizelor.

M.A., joi 27 februarie 2020 , 17:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânăra s-a aflat în perioada 21- 24 în Italia, dar avea simptome înainte de plecarea din ţară.

”Avem aproximativ 200 de persoane în autoizolare voluntară la domiciliu şi 2 cazuri suspecte. Este vorba despre un bărbat de 33 ani, aflat în autoizolare care a acuzat dureri musculare, fără febră sau alte simptome şi o domnişoară de 19 ani, plecată în Italia în perioada 21-24 februarie, cu simptome dinainte de plecare”, a declarat, joi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, desemnat să comunice datele oficiale pe tema virusului.

Citeste si: Tatăl lui Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS, este preot în Gorj

De la ambele persoane au fost recoltate analize şi au fost trimise la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Citeste si: Streinu-Cercel: Bărbatul din Gorj confirmat cu coronavirus este doar purtător al virusului; nu primeşte tratament

Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

Pacienta suspectă de infectare cu COVID-19 şi care a fost în Italia este internată la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aflată într-o clădire separată de sediul principal al spitalului şi destinată special bolnavilor presupus contagioşi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si