Iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit! Veniturile lui Adrian Brincoveanu au crescut cu 1.500 de dolari pe luna!

Din declaratia de avere reiese ca iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit. Adrian Brincoveanu a angajat la Ambasada Romaniei la Tripoli.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan sâmbătă 30 iunie 2018 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Veniturile declarate pentru anul 2017 arata ca iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit. Adrian Brincoveanu este consul la Ambasada Romaniei la Tripoli si si-a depus recent declaratia de avere. Din document, reiese ca Brincoveanu a incasat 45.020 dolari si 8.230 de lei, adica aproximativ 47.000 de dolari (3.900 USD pe luna).

Iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit. In 2016 a incasat 2.400 de dolari pe luna

In precedenta declaratie de avere, care se refera la veniturile din 2016, Brincovenau a completat ca a castigat 22.911 dolari si 23.474 de lei, adica un total de aproximativ 29.000 USD, ceea ce inseamna 2.400 de dolari pe luna. Astfel, iubitul Andreei Marin a avut, in 2017, un venit lunar cu 1.500 de dolari mai mare decat cel din 2016. 

Iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit. Adrian Brincoveanu are peste 40.000 de dolari in conturi

Conform declaratiei de avere, iubitul Andreei Marin s-a ales cu salariul de consul marit. Adrian Brincoveanu detine doua apartamente in Bucuresti, doua masini, iar in conturi are putin peste 40.000 de dolari. In document, Brincoveanu a completat ca este in „misiune permanenta Tripoli”. A fost o perioada in care,  din cauza situatiei tensionate din Libia, acesta a stat multa vreme la ambasada din Tunisia, acolo unde a fost vizitat si de Andreea Marin. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Avertizare ANM: Cod portocaliu de caniculă! România, lovită de un val de praf saharian Avertizare ANM: Cod portocaliu de caniculă! România, lovită de un val de praf saharian
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
b1.ro
Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit... Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit să facă asta tocmai acum
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si