Iubitul Elenei Udrea a locuit la doi paşi de Guvern! Casa ”secretă” a lui Adrian Alexandrov!

Adrian Alexandrov a fost un tip care a ştiut mereu să se descurce.

Radu Constantin, sâmbătă 27 octombrie 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iubitul Elenei Udrea nu a fost niciodată un bărbat întreţinut. El deţine o vilă în Corbeanca şi o maşină scumpă, şi asta încă dinainte de a deveni partenerul fostului ministru al turismului. Interesant este că înainte să se mute în Corbeanca, Alexandrov a locuit o perioadă de vreme într-o casă cu un singur nivel în apropierea Guvernului – zona Pieţei Victoria. Cu 3 ani în urmă, el a decis să-şi vândă proprietatea şi să aleagă confortul şi aerul curat de dinafara Bucureştiului.

Imobilul construit în 1970 are trei camere şi a fost scos la vânzare pe un site de imobiliare la preţul de 155.000 euro. Tranzacţia a fost finalizată în vara anului 2015.

Adrian Alexandrov este născut în Tulcea şi a făcut bani frumoşi din cariera de model, el locuind o vreme în Dubai unde a şi colaborat cu cele mai importante case de modă din lume. Ulterior, la venirea în ţară, el a devenit un jucător important pe piaţa de imobiliare, având în portofoliu câteva proprietăţi care valorează milioane de euro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie... Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si