Iubitul Simonei Halep e copleșit de datorii, în timp ce ea adună milioane de dolari din tenis! Vezi cum merg afacerile imobiliare ale lui Toni Iuruc! EXCLUSIV

Toni Iuruc controlează o firmă specializată în închirierea de bunuri imobiliare, în acte figurând mama sa, Genica.

Author: Matei Vaihan marți 25 august 2020 , 16:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Toni Iuruc a devenit personaj public în momentul în care a devenit iubitul Simonei Halep.

Despre al s-a scris că ar fi milionar și că principalele sale afaceri sunt în domeniul imobiliar și al consultanței. În presă s-a relatat că numele lui Iuric apare, la Registrul Comerțului, ca asociat sau administrator în șase firme.( vezi ce se întâmplă în procesul dintre Simona Halep și Fisc)

Niciuna din acestea nu mai funcționează, fiind radiate sau în procedura de lichidare. Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro, Toni Iuruc deține o altă firmă, “Trei rândunele SRL”, dar care este ”ascunsă” sub numele mamei lui, Genica, în vârstă de 68 de ani. Firma amintită mai sus are ca obiect de activitate închirierea de bunuri imobiliare și are în patrimoniu practic toate proprietățile deținute de milionarul de origine aromână, a relatat sursa citată. 

Citeste si: Interviu fabulos cu Simona Halep! Ce spune despre accidentări, familie și carieră: ”Mă trezeam și noaptea în somn plângând”

Citeste si: Decizie incredibilă a Simonei Halep! Toni Iuruc a rămas mască când a aflat: a amânat nunta! EXCLUSIV

Citeste si: Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Darren Cahill

Firma controlată de Toni Iuruc are restanțe de peste 400.000 de euro

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, arată că firma controlată de Iuruc a bifat un profit net de 151.546 de lei, adică de aproximativ 30.000 de euro. În schimb, datoriile “Trei rândunele SRL” erau, la finalul lui 2019, de 2.101.779 lei, adică aproximativ 430.000 de euro. Din 2011, firma lui Iuruc a fost mereu pe profit, cel mai bun an fiind 2018, când câștigul a fost de 190.853 de lei. Iubita lui Iuruc, Simona Halep, a adunat, din tenis, premii brute în valoare de 36,5 milioane de dolari.

Iubitul Simonei Halep vrea să își încerce norocul și în alte afaceri. Iuruc intenționează să își deschidă restaurant și hotel, după cum reiese dintr-un document de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Pe 6 mai 2015, Toni Iuruc, al cărui nume real este Iuruc Apostol Gabriel, a depus la OSIM două „cereri de înregistrare marcă”: una pentru denumirea „NOMADINI”, cealaltă pentru denumirea „NOMAD”. 

Domiciliul lui Toni Iuruc este într-un bloc din București

Clasa pentru care Iuruc a făcut cerere pentru înregistrarea acestor mărci este “Restaurante şi cazare temporară”, ceea ce înseamnă că actualul iubit al Simonei Halep a intenționat să investească într-un local sau într-un hotel, sau în ambele. Se pare că proiectul nu a fost încă finalizat, pentru că nu există în România restaurant sau hotel cu numele de NOMAD sau NOMADINI. Simona a investit într-un hotel din Poiana Brașov, dar și într-o cafenea din orașul natal, Constanța. Cafeneaua a fost dezafectată de aproape doi ani, iar în locul ei se va ridica un hotel. 

Recent, s-a dezvăluit că Toni Iuruc nu ar fi chiar atât de bogat așa cum a fost prezentat de presă. “Logodnicul Simonei Halep este promovat ca fiind un miliardar ce isi traieste viata in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta. Realitatea este mult diferita fata de ce se vehiculeaza.  Iuruc  Apostol  Gabriel zis Toni – are ca domiciliul  permanent – un apartament normal cu trei camere.  Situat in Bucuresti  pe soseaua Stefan cel Mare”,  a scris recent constantareala.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si