Iulian Pîtea, în drum spre Mexic. Ana Laura îl așteaptă cu sufletul la gură

Iulian Pîtea este în drum spre Ana Laura Gonzalez, concurenta mexicană ce i-a furat inima pe parcursul competiției Exatlon.

E. V., marți 18 decembrie 2018 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De când a aflat că Iulian este în drum spre Mexic, Ana arde de nerăbdare. A postat un cronometru pe pagina sa de socializare însoțit de câteva inimioare și mesajul: "Până ne vedem".

Iulian Pîtea, în drum spre Mexic

"Între timp eu mă îndrept spre ceva ce în este încă necunoscut", a scris Iulian Pîtea. Ana Laura i-a răspuns imediat și i-a spus că Mexicul îl așteaptă.

Declarațiile între cei doi au continuat pe paginile lor de socializare, ultimul pas fiind făcut de Iulian care a postat câteva imagini cu Ana Laura însoțite de mesajul "My girl" (nr. fata mea).

Ana Laura și Iulian Pîtea, idila la Exatlon

Cei doi concurenți s-au cunoscut la primul meci internațional de la Exatlon. Cei doi s-au sărutat și de atunci și-au promis că se vor revedea imediat ce competiția se termină.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si