JO 2020: Vești proaste pentru gimnasta Larisa Iordache: ”Mă doare foarte rău”

Gimnasta noastră, pe nume Larisa Iordache, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, are probleme la gleznă și renunță la concursul individual compus.

Author: Andreea Bolocan miercuri 21 iulie 2021 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Din păcate, gimnasta româncă, Larisa Iordache, va participa la Tokyo doar la proba de la bârnă, nu și la concursul individual compus, din cauza unor probleme pe care le are la gleznă.

Larisa: ”Mă doare foarte rău”

Gimnasta noastră a transmis că are dureri extrem de mari și greu de suportat în zona gleznei. Aceasta speră să aibă o zi bună în calificări.

Citeste si: Împăratul Naruhito al Japoniei va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

„Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat”, a explicat sportiva, potrivit Federației Române de Gimnastică. 

„Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a mai transmis Larisa Iordache.

Astfel, după retragerea Larisei Iordache (25 de ani), România mai are acum o singură gimnastă la proba de individual compus, și anume pe Maria Holbură.

Premieră în viața gimnastului Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a intrat, miercuri, 21 iulie, pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări, informează Agerpres.

La sfârşitul antrenamentului, Drăgulescu era mulţumit: „Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”.

Maria Holbură, în vârstă de 20 de ani, cealaltă reprezentantă a României la gimnastică artistică, va concura la toate cele patru aparate: „Trebuie să îmi fac exerciţiile aşa cum le-am făcut şi acasă”, consideră ea. Cei doi antrenori, Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, cu care se pregăteşte din luna mai, aşteaptă de la ea un concurs fără ratare.

Citeste si: Marian Drăgulescu, declarații incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre retragerea sa din cariera sportivă

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium joi, 22 iulie, în intervalul orar alocat celei de-a treia subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Marian Drăgulescu este primul român care va intra în competiţie, calificările fiind programate pe data de 24 iulie, iar el va evolua în a patra rotaţie din prima subdiviziune. Iordache şi Holbură vor evolua pe 25 iulie, în cea de a treia subdiviziune. De asemenea, competiția la gimnastică feminină va începe la 25 iulie. 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si