Judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Justiţiei are o avere uriaşă! Cum a intrat soţul Danei Gîrbovan în posesia a 11 locuinţe!

Dana Gîrbovan e judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis.

Author: Matei Vaihan vineri 30 august 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis este bogată. Dana Gîrbovan a anunţat miercuri că îşi retrage demisia din magistratură, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de numirea a sa în funcţia de ministru al Justiţiei. "Am luat act de decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a respinge propunerea privind numirea mea în funcţia de ministru al Justiţiei. Voi răspunde public, punctual, motivelor preşedintelui, inclusiv aceluia că propunerea ce mă vizează este 'total împotriva valorilor democratice', după ce acesta îşi va motiva în scris şi publica hotărârea.”, a scris Gîrbovan, de Facebook.( vezi cât a câştigat Mircea Diaconu ca europarlamentar)

Citeste si: Cât de bogat este Raed Arafat! Celebrul medic a încasat peste 12.000 de lei pe lună!

Citeste si: Cum s-a micşorat salariul Vioricăi Dăncilă! Şi soţul ei a păţit la fel!

Citeste si: VIDEO| S-a aflat cu câți bani au rămas Olguța Vasilescu și Claudiu Manda după nuntă. Suma este fabuloasă

Judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis.  Soţul Danei Gîrbovan a luat casele prin ”dizolvare şi lichidare societate comercială”

„Mi-am înaintat demisia către Secţia de judecători a CSM, pentru a permite demararea procedurilor de numire. În noul context, aceasta nu mai este necesară, motiv pentru care îmi voi retrage demisia depusă şi voi cere Secţiei pentru judecători a CSM să ia act de acest fapt", a mai explicat Gîrbovan. În iunie 2018, Gărbovan şi-a depus ultima declaraţie de avere, completată ‚în calitate de judecător la Curtea de Apel Cluj. Din document reiese că ea, soţul său şi familia acestuia deţin două terenuri intravilane. Soţul judecătoarei are 11 garsoniere în judeţul Sălaj, dobândite prin ”dizolvare şi lichidare societate comercială”.

Judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis. Gîrbovan a vândut un teren şi două garsoniere 

S-a aflat ce avere are judecătoarea refuzată de Klaus Iohannis. Gîrbovan a mai notat că a vândut un teren şi două garsoniere, pe care a obţinut, în total, 26.000 de euro. În conturi, Gârbovan avea aproximativ 280.000 de lei (60.000 de euro). Ca judecător, Gârbovan a avut un venit anual de 160.128 de lei, adică un salariu lunar de 13.344 de lei. Ea a mai încasat 2.075 de lei drept creanţă hotărâre judecătorească, 19.720 de lei din diferenţe salariale şi 4.168 de lei din creanţă hotărâre judecătorească. Gârbovan nu a completat nimic în dreptul veniturilor soţului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si