Kadîrov spune că a discutat cu Alaudinov despre planurile de invadare a teritoriului țărilor Alianței Nord-Atlantice, în special Polonia, și pregătește activitățile unităților cecene pentru un război la scară largă împotriva Ucrainei.

Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan pentru demilitarizarea țărilor NATO, iar după capturarea Kievului, prima în linie este Polonia ”, a scris Kadîrov.

Citeste si: Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei spune că rachetele lansate au făcut prăpăd în Ucraina

Nu este pentru prima dată când aliatul lui Putin în războiul din Ucraina prezintă „planuri” pentru atacarea unor state membre NATO.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Președintele parlamentului cecen, Magomed Daudov, un apropiat al lui Ramzan Kadîrov, spune că batalioanele cecene care luptă în Ucraina „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu le va opri”.

Vladimir Putin a recunoscut: Armata rusă trece prin momente dificile

Pe de altă parte, liderul de la Kremlin a recunoscut că țara sa se confruntă cu "dificultăți colosale", iar acest lucru este datorat lipsei de acces la bunuri de înaltă tehnologie.

Citeste si: Scenariu de groază: Şapte cadavre ale unor civili executaţi cu un glonţ în cap au fost găsite într-o groapă comună la Miroţke. Unii erau legați de mâini și de picioare

În ciuda dificultăților și a restricțiilor impuse, Vladimir Putin este de părere că țara sa nu va putea fi decuplată de la economia mondială.

Vladimir Putin a recunoscut că țara sa se confruntă cu "dificultăți colosale"

"Ei (vesticii, n.r.) încearcă să ridice bariere pentru a ne îngrădi dezvoltarea. În mod clar, este o provocare uriașă pentru țară.

Însă nu doar că nu vom renunța sau-  și nici nu ne vom întoarce în timp cu zeci de ani, așa cum prognozează unii 'binevoitori'- ci, dimpotrivă, conștientizând anvergura uriașă a dificultăților cu care ne confruntăm, vom căuta în mod intens și competent noi soluții", a spus Putin, luni, la o întrunire a guvernului rus.

Putin susține faptul că Rusia nu se va dezvolta izolat de restul lumii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si