Joi, 2 iulie, Kanal D a fost lider de audienta cu serialul „Ma numesc Zuleyha”, detronand statiile concurente, atat la nivelul intregii tari, cu o cota de piata de 24,1%, cat si la nivelul populatiei dela orase, cu un market share de 21,6%.

Citeste si: Liderul nord-coreean Kim Jong Un susţine că lupta contra Covid-19 a fost un "succes strălucit"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

        Episodul de aseara al serialului „Ma numesc Zuleyha”, difuzat in intervalul orar 20:00 – 22:00, a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 1.334.000 de telespectatori din intreaga tara. Minutul de maxima audienta, atins la 21:50, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.743.000 de romani.

Citeste si: Medicii au anunțat-o că va avea gemeni. Descoperirea șoc după ce a născut: Era un copil cu două capete. Imagini șocante!

         ​Joi, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 7,6% rating si 24,1% cota de piata, pe targetul National, si 7,2% rating si 21,6% cota de piata, pe targetul All Urban. In ceea ce priveste audienta inregistrat la nivelul populatiei d ela orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Kanal D s-a plasat pe locul secund, cu 3,6% rating si 17,8% cota de piata, la o diferenta considerabila fata de urmatorul post clasat (52.000

de telespectatori).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si