Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time, și aseară stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost aseară lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și la orașe.

Author: Laura Macovei vineri 30 decembrie 2022 , 10:56

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ediția de aseară a emisiunii prezentată de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane, în minutul de maximă audiență, peste un milion și jumătate (1.531.000)

de telespectatori din întreaga țară. O medie de 969.000 de fani ai celui mai iubit quiz show din istoria televiziunii mondiale au intrat aseară, în fiecare minut al difuzării, în “jocul cuvintelor”.

Citește și: Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări

Joi, 29 decembrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 5,5% rating și 19,4% cota de piață, pe targetul Național, și 4,9% rating și 18,4% cota de piață, pe targetul All Urban.

Kanal D, lider de audiență, la orașe, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Un zugrav, pasionat de citit, câștigătorul ediției de miercuri. 

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor, aseară, la nivelul publicului de la orașe, conform datelor oferite de Kantar Media România. 

Citește și: Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu serialul “Totul pentru familia mea”

Emisiunea cu și despre cuvinte a înregistrat 4,6% Rating și 16,6% cota de piață, pe targetul menționat, adunând în fața micilor ecrane, la minutul de aur, înregistrat la 22:44, peste un milion de telespectatori (1.015.000).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si