Klaus Iohannis, despre metroul din Drumul Taberei: Risca să devină "o legendă a amânărilor" (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu privire la deschiderea magistralei M5 de metrou, din Drumul Taberei.

Razvan Ilie, marți 15 septembrie 2020 , 13:21

klaus iohannis
Klaus Iohannis, mesaj despre Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Magistrala de metrou M5 este o ''mare realizare" şi risca să devină "o legendă a amânărilor", a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis.

"Este o mare realizare, trebuie să recunoaştem acest lucru, este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip, de tip metrou, din România", a afirmat Iohannis, la deschiderea magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei.

Citeste si: Ea este sora secretă a lui Răzvan Simion! Anca este stabilită în Germania FOTO

Şeful statului s-a referit şi la perioada în care a fost realizat proiectul.

"Nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină, aşa, un fel de legendă, o legendă a amânărilor", a arătat el.

VIDEO - Cum arată Magistrala 5 din Drumul Taberei și care sunt cele 10 stații noi de metrou - FOTO

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiţei a fost deschisă circulației marţi dimineață, la aprope opt ani de la începerea lucrărilor.

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei traversează 10 staţii, între Râul Doamnei şi Eroilor 2. Potrivit anunţului Metrorex, traficul călătorilor pe Magistrala 5 de metrou, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiţei, va fi posibil de marţi, după ora 12.00.

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei este una dintre cele mai moderne linii din Europa, dar şi cea mai importantă lucrare de infrastructură din ţara noastră realizată în ultimele decenii.

Care sunt stațiile de pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei: sunt 10 stații - Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si