Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost pictaţi în acelaşi tablou înaintea alegerilor prezidenţiale! În faţa lor se află un votant cu sticla de tărie în mână!

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost pictaţi de artistul plastic Paul Hitter.

Matei Vaihan, marți 12 noiembrie 2019 , 18:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost pictaţi de Paul Hitter, unul din cei mai cunoscuţi artişti plastici contemporani, devenit cunoscut datorită lucrărilor sale în culori ţipătoare, în care se amestecă kitch-ul cu pictura naivă şi ironia. (vezi cum a cheltuit Alexandru Cumpănaşu 300.000 de euro în campania electorală)

Citeste si: Viorica Dăncilă distribuie pe Facebook o postare a lui Klaus Iohannis din 2014, când acesta solicita o dezbatere electorală cu Victor Ponta

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost pictaţi. Votantul se află în prim-plan

Ultima lucrare a lui Hitter este un tablou care are ca temă alegerile prezidenţiale. În tablou apare un votant, înarmat cu o ştampilă şi o sticlă de tărie, iar în spatele său se află câţiva din candidaţii la preşedinţie, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Theodor Palologu şi Mircea Diaconu.

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost pictaţi: "Lumea lui Caragiale!"  

“Tablou în lucru pentru vernisajul de vineri, 15 noiembrie. Lumea lui Caragiale! Acu' fug la cârciumă să iau un întăritor înainte de exit poll”, a postat Hitter înainte de rezultatul alegerilor. În turul 2 se vor confrunta, pe 24 noiembrie, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si