Klaus Iohannis va participa la întrunirea Consiliului European

Preşedintele Klaus Iohannis va participa în zilele de joi şi vineri (25-26 martie), la întrunirea Consiliului European în format videoconferință, unde se vor discuta subiecte, cum ar fi gestionarea la nivelul Uniunii Europene a pandemiei de COVID-19, însă vor exista și discuții în privința vaccinării împotriva Coronavirus şi ridicarea treptată a măsurilor de restricție.

Author: Alina Raducu joi 25 martie 2021 , 08:27

Klaus Iohannis va participa la întrunirea Consiliului European
Klaus Iohannis va participa la întrunirea Consiliului European
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Iohannis participa, pe 25 și 26 martie 2021, la reuniunea Consiliului European, în format de videoconferinţă

"Principalele subiecte aflate pe agenda Consiliului European vizează coordonarea la nivel UE în contextul pandemiei de COVID-19, cu accent pe accelerarea producţiei, livrării şi distribuţiei de vaccinuri, pregătirea pentru ridicarea graduală a restricţiilor şi consolidarea răspunsului global al Uniunii Europene la pandemie. De asemenea, vor fi discutate aspecte privind Piaţa Internă şi consolidarea sectorului digital. Liderii Uniunii Europene vor avea un schimb de opinii cu privire la situaţia din Mediterana de Est şi la relaţiile cu Turcia", a anunțat Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, în cadrul acestei întâlniri a Consiliului European, preşedintele SUA, Joe Biden, va ține un discurs referitor la relaţia dintre Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Potrivit Administrației Prezidențiale, tot la reuniunea Consiliului European, se va ține și un Summit Euro, unde liderii vor discuta despre rolul internaţional al monedei euro, făcând referire la importanţa politicilor economice solide pentru a spori rezilienţa Zonei Euro.

Citeste si: Raed Arafat, anunț pentru toți românii: „Dacă avem greutate în respiraţie, sunt probleme, tuse, trebuie consultat medicul imediat”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si