L-ar fi putut salva pe Busu de la infarct? Fosta nevastă a lui Florin Busuioc e medic!

Florin Busuioc, actorul căruia i s-a făcut rău, marţi seară, pe scenă la Craiova, este căsătorit acum cu o actriţă cu care are două fete. În tinereţe, Busu a mai fost căsătorit cu o doctoriţă.

C.L., joi 08 noiembrie 2018 , 20:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Marieta Busuioc este medic de familie. Ea are propriul cabinet medical într-o comună de lângă Târgu Mureş şi a fost soţia lui Florin Busuioc în urmă cu apropae 30 de ani. Cei doi, care au împreună şi un copil, nu au mai păstrat legătura. Însă, atunci când, zilele trecute, Marieta a aflat că Busu a făcut infract a fost şocată şi şi-a anunţat imediat băiatul, care la rândul lui este asistent medical.

Poate ca o ironie a sorţii, fosta familie a lui Florin Busuioc este în sistemul medical. Cei doi ar fi putut poate să preîntâmpine infarctul pe care actorul l-a suferit pe scenă la Craiova.

Despre primul său mariaj, care nu a ţinut mult, Busu nu a prea vrut să vorbească. Povestea de dragoste dintre Marieta şi Florin Busuioc s-a consumat la Târgu Mureş, acolo unde actorul fusese repartizat după ce terminase facultatea, iar femeia lucra ca medic.

La începutul lui 1991, Marieta a rămas insarcinată şi cei doi s-au căsătorit. Însă după ce a născut un băiat, pe care l-au botezat tot Florin, femeia a plecat la părinţii săi pentru a o ajuta cu bebeluşul.

În urmă cu câţiva ani, Marieta a povestit cum s-a terminat mariajul ei cu Florin Busuioc. Femeia a povestit că în timp ce ea era la părinţi cu bebeluşul, Florin Busuioc s-a transferat la un teatru din Bucureşti. Iar la un moment dat, i-a făcut o vizită surpriză şi astfel a aflat că acesta avea o altă relaţie.
Cei doi au divorţat, iar Marieta a rămas cu numele de familie al bărbatului cu care fusese căsătorită puţin timp şi cu un băiat, care avea atunci doar trei luni. baiatul, care atunci avea trei luni, a ramas in grija mamei.

Când a vorbit despre prima sa căsătorie, Florin Busuioc a spus doar atât: “Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a spus actorul.

Marieta Busuioc nu s-a mai recăsătorit, însă actorul, după mai mulţi ani şi-a făcut o nouă familie cu o actriţă, Liliana Busuioc. Cei doi au împreună şi două fetiţe.
 

Te-ar putea interesa si