Bărbatul, un român de 40 de ani, rezident în zona Montebelluna (Treviso), era căutat de poliția italiană și mai ales de autoritățile austriece, fiind considerat responsabil pentru două tâlhării violente la două bănci, care au avut loc cu câteva luni mai devreme, în Innsbruck, Austria. Totul s-a petrecut în ziua de Paște, anul trecut. 

O adevărată poveste de „dragoste”

Ceea ce e amuzant acum urmează: polițiștii l-au prins pe bărbat în pat cu soția verișorului său. 

Citeste si: Cine este cea mai frumoasă femeie din lume. O româncă a primit acest titlu

La un moment dat, în interiorul camerei de hotel, lângă Spresiano (în provincia Treviso), unde cei doi își făcuseră „cuibul de dragoste”, poliția a dat buzna, chiar în timpul actului sexual.

Mai exact, 30 de agenți, înarmați din cap până în picioare, îl trântesc la pământ și îl încătușează chiar în fața femeii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Proprietarul hotelului alertase autoritățile când a văzut cartea de identitate a românului, așa au ajuns mascații să ia cu asalt camera de hotel.

Cine a pus la cale totul

Totul s-a dovedit a fi o minciună. 

Două luni mai târziu, polițiștii aveau să se descopere că de fapt buletinul românului fusese clonat chiar de vărul său. Adevăratul autor al tâlhăriilor a fost arestat între timp la Bruxelles.

Citeste si: Incendiu la un lan de grâu din Năvodari, vizibil peste mare

Citeste si: Incendiu la un lan de grâu din Năvodari, vizibil peste mare

Românul arestat era căsătorit și avea copii și le-a spus polițiștilor care l-au arestat de ce se afla la hotel, dar n-a fost crezut. 

Avocatul Paolo Pastre, care-l reprezintă, face mai multe investigații și descoperă că vărul clientului său, de aceeași vârstă, 40 de ani, cu o asemănare fizică izbitoare și chiar un tatuaj pe care ambii l-ar avea pe brațul stâng, a avut o relație cu sora lui în trecut.

A fost perioada când a pus mâna pe documentul românului, reușind probabil să-l și cloneze. Poliția a pus sub urmărire câteva dintre telefoanele mobile ale familiei. Și astfel, cu câteva zile înainte de audierea care ar fi trebuit să decidă extrădarea, adevăratul infractor este interceptat și arestat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si