Cine este cea mai frumoasă femeie din lume. O româncă a primit acest titlu

O româncă a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Află cine este Iolanda Anamaria Babău.

Author: Georgiana Balaban marți 05 iulie 2022 , 21:22

iolanda

Ea este cea mai frumoasă femeie din lume.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Româncele au trăsături frumoase, asemenea unor rusoaice. Acum, o româncă a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Iolanda Anamaria Băbău, din județul Bihor, a primit titlul de Miss World Next Top Model 2022.

Citește si: VIDEO- O femeie de 80 de ani a fost scoasă la limită dintr-o fântână

Iolanda are 28 de ani și a primit titlul de Miss World Next Top Model 2022. Românca este din Beiuș, județul Bihor, și a fost desemnată drept cea mai frumoasă din lume. Află cum arată, dar și cu ce studii se poate lăuda.

Românca care a primit titlul de Miss World Next Top Model 2022

Bruneta nu se laudă doar cu frumusețea ei, ci și cu studiile pe care le are. Iolanda Anamaria Băbău a terminat Relații Internaționale și are master în diplomație. Românca a reușit să câștige mai multe concursuri de-a lungul timpului. Anul trecut, aceasta a fost numită Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021, potrivit bzi.ro.

Citește si: Ultimul proces și alte thrillere de senzație ce te vor captiva de la prima pagină

Competiția nu a fost una ușoară. Ea s-a „luptat” cu 28 de femei din Macedonia, Franța, Nigeria, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Bulgaria și Rusia, Iolanda Anamaria Băbău a învins. Ea se bucură de titlul de cea mai frumoasă din lume.

iolanda babău

Iolanda are 28 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Tânăra a terminat Academia de Studii Economice din București, dar după ce a lucrat o perioadă în domeniu a devenit antreprenor. Iolanda a fost chiar și vicepreședintele AIESEC România. Inițial, a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, iar după o vreme director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii.

Citește si: Sărbătoare 29 iunie 2022: Ce nu este bine să faci în ziua Sfinţilor Petru şi Pavel? Este mare păcate!

Iolanda a fost consilier în Ministerul Sănătății și cel al Economiei. Deși a lucrat, Iolanda Anamaria Băbău nu a renunțat la visul ei și a făcut și modelling. Cea mai frumoasă femeie din lume are timpul ocupat mereu, pentru că deține propria ei firmă.

Citește si: "Nu a avut loc pe cântarul pentru nou-născuți" O mămică de 27 de ani a adus pe lume un bebeluș gigant. A fost nevoie de două persoane pentru a-l extrage la naștere


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si