In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului "au uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de pret! EXCLUSIV
Actual

In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului "au uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de pret! EXCLUSIV

C.L.
19 iun 2017

Copiii si vaduva lui Adrian Paunescu sunt si acum in proces pentru impartirea averii poetului mort in noiembrie 2010. Mai exact, fiica nerecunoscuta a lui Paunescu, dupa ce si-a castigat in instanta paternitatea, vrea si parte din averea marelui poet.

In procesul care dureaza de mai bine de cinci ani, in prima faza averea a fost impartita intre vaduva si toti cei 4 copii ai poetului, insa Andreea Barlea, devenita acum Paunescu, a fost nemultumita de hotararea instantei, iar procesul a continuat. In primavara acestui an, ea a contestat evaluarea facuta frumoasei vile din str Dionisie Lupu, acolo unde a locuit Paunescu zeci de ani.

Conform declaratiei de avere pe care Adrian Paunescu a depus-o ca senator in anul 2008, el avea in proprietate noua terenuri si tot atatea cladiri. Mare parte dintre terenuri erau in comuna Barca, judetul Dolj - aproximativ 20 de hectare de teren agricol. In ceea priveste casele, in afara vilei din centrul Capitalei, Paunescu mai detinea trei apartamente (Bucuresti, Vatra Dornei si Craiova), doua case de locuit (Barca si Tancabesti) si trei case de vacanta (Breaza, Rosia Montana si Bragadiru). La capitolul bijuterii si tablouri, conform declaratiei din 2008, acestea valorau undeva la 22.000 de euro.

 

In cadrul procesului privind mostenirea, casa din Dionisie Lupu si niste tablouri reprezinta acum marul discordiei. Pana pe 21 iunie, cand este stabilit noul termen al procesului, partile trebuie sa se puna de acord: cate camere sunt in vila din Capitala si unde sunt cateva tablouri.

Citeste si: Procesul pentru impartirea averii lui Adrian Paunescu se complica! A aparut o noua mostenitoare secreta! Este fiica nestiuta a Ioanei Paunescu


Andreea Paunescu a cerut refacerea expertizei imobiliare spunand ca in aceasta nu este trecut numarul real al camerelor. Paunescu ar fi facut o extindere a casei, astfel incat numarul camerelor ar fi ajuns la 15, si nu 6 cat ar fi trecute in expertiza. “Au existat in locuinta niste icoane si tablouri care nu au mai fost gasite la expertiza, iar eu stiam ca sunt in casa. Poate o sa le gasim intr-un final”, a spus Andreea Paunescu, referindu-se si la alte obiecte de valoare care nu se regasesc in evaluarea facuta averii totale. Mai exact, conform portalului Justitiei, Andreea Paunescu nu a regasit in evaluare trei tablouri si doua icoane. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook