La mulţi ani de Sf. Andrei 2022: Trimite-le celor dragi care poartă numele Sfântului Andrei o urare, un mesaj sau o felicitare. Iată cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra.

În ziua de Sfântul Apostol Andrei, în jur de 720.000 de români, 368.523 bărbați și 349.079 femei își serbează onomastica. Pe lângă numele foarte cunoascute de Andrei și Andreea, sărbătoriți sunt și cei care poartă nume derivate, precum: Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea.

Tuturor, le urăm și noi un călduros ”La mulți ani”.

Citeste si: Sf. Andrei: Când se pune busuiocul sub pernă şi grâul la încolţit?

În zi de mare sărbătoare poți trimite mesaje sărbătoriților, cu urări de bine, sănătate și iubire.

Mesaje de Sfântul Andrei 2022

Îți urez ”La mulți ani” și fie ca Sfântul ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară. 

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

La mulți ani, Andrei! La mulţi ani, Andreea!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Citeste si: Sfântul Andrei 2021: Sărbătoare importantă pentru români. Tradiţii şi obiceiuri

Urări de Sf. Andrei 2022

Citeste si: Rugăciune către Sfântul Apostol Andrei

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Citeste si: Urări de Sf. Andrei 2021: Mesaje şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

Felicitări de Sfântul Andrei 2022: La mulţi ani!

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”.

La multi ani de Sf. Andrei 2021

La multi ani de Sf. Andrei 2021

„În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât să nu-ti pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.”

Citeste si: Mesaje de Sf. Andrei 2021. Urări şi felicitări cu La mulţi ani Andrei, Andreea şi Andra!

„Astăzi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizari. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!” 

„De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Mesaje de Sfantul Andrei 2021 - Felicitari de Sfantul Andrei 2021 - Urari de Sfantul Andrei 2021a

Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!” 

La mulţi ani de Sf. Andrei 2022! Mesaje, urări şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sanatate și fericire!”

Citeste si: Felicitări de Sf. Andrei 2021: Mesaje cu La mulţi ani Andrei şi Andreea!

La multi ani de Sf. Andrei 2021

La multi ani de Sf. Andrei 2021

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

„La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”

„Un cer albastru fără nori,/ În calea ta să fie,/ Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani de Sfântul Andrei 2021!

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si