Mesaje de Sfântul Andrei 2021. Mesaje de Sfântul Andrei 2021. În ziua de Sfântul Apostol Andrei, în jur de 720.000 de români, 368.523 bărbați și 349.079 femei își serbează onomastica. Pe lângă numele foarte cunoascute de Andrei și Andreea, sărbătoriți sunt și cei care poartă nume derivate, precum: Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea. Tuturor, le urăm și noi un călduros ”La mulți ani”.

În zi de mare sărbătoare poți trimite mesaje sărbătoriților, cu urări de bine, sănătate și iubire.

Urări şi mesaje de Sfântul Andrei 2021, pentru cei dragi

Îți urez ”La mulți ani” și fie ca Sfântul ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară. 

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate.

La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Citeste si: Rugăciune către Sfântul Apostol Andrei

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Citeste si: Tradiţii de Sf. Andrei 2021: Ce trebuie să faci pentru a-ţi visa ursitul?

La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele.

Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

De ziua numelui Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

La mulți ani Andreea!!! Iți doresc tot ce iți dorești si toate visele tale sa devina realitate!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

La mulți ani, Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani

Citeste si: Când pică Sfântul Andrei 2021? Sărbătoare importantă pentru români. Tradiţii şi obiceiuri

Felicitări, dragul meu Andrei, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, Andrei, frățiorul meu drag!

Un gând bun și-o sărutare/ Azi, la ceas de aniversare/ Sfântul Andrei să te ocrotească/ Visele să ți se-mplinească!/ La mulți ani, Andrei/Andreea!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si