Sfântul Gheorghe 2024 se sărbătorește pe data de 23 aprilie și este ocazia perfectă pentru a le împărtăși apropiaților tăi care își serbează ziua de nume gândurile tale bune. 

Transmite-le celor dragi ție o urare frumoasă cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe!

În rândurile următoare ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru prieteni și familie de Sfântul Gheorghe 2024.

sfantul gheorghe

Transmite-le celor dragi ție o urare frumoasă cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe!

[Sursa foto: crestinortodox.ro]

Urări frumoase cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe

„Dragă Gheorghe, astăzi este o zi specială atât pentru tine, cât și pentru noi! Te sărbătorim din tot sufletul nostru și dorim să îți urăm un sincer și călduros La mulți ani! Să ai parte de împliniri, satisfacții nenumărate și multă sănătate!”

„Cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe, eu îți doresc o zi minunată, liniște, pace și iubire! Să ai parte de o zi așa cum ți-o dorești alături de cei dragi ție, iar acest an să fie cel mai bun pentru tine! La mulți ani!”

Citește și: Tradiții de Sf. Gheorghe în 2024: Ce nu este bine să faci în această zi sfântă?

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu și întotdeauna să faci cele mai potrivit alegeri pentru tine! Să ai parte de o petrecere frumoasă! La mulți ani din tot sufletul meu!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„În această zi importantă, de Sfântul Gheorghe, eu doresc să îți urez gândurile mele bune! Să ai parte de prosperitate, bogăție și tot ceea ce îți mai dorești pe lângă! La mulți ani sănătoși și multă fericire îți doresc!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Transmite-le celor dragi o felicitare frumoasă cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe.

[Sursa foto: Freepik]

„Sfântul Gheorghe să te păzească de orice rău, dragul meu prieten! Să ai parte de o zi onomastică așa cum ți-o dorești și întotdeauna să ai zâmbetul pe buze! Îți urez multă sănătate și fericire și La mulți ani din tot sufletul meu!”

„Fie ca soarele să îți lumineze această zi de sărbătoare! De ziua numelui tău, (numele persoanei), să fii vesel și iubit de toți cei dragi ție! Sufletul să îți rămână mereu tânăr, iar tu să depășești orice obstacol de-ți va fi în cale! La mulți ani!”

„Dragă Georgeta, în această zi specială doresc să îți urez un sincer La mulți ani! Să ai parte de sănătate, bani și voie bună, oriunde te-ai afla în această lume, tot restul vieții de-acum încolo!”

„Cu ocazia sărbătorii Sfântului Gheorghe, eu doresc să îți urez să ai parte de cât mai multe realizări, fericire, împlinire personală și profesională! Să ai parte de o zi însorită presărată cu momente unice alături de cei dragi! La mulți ani!”

Citește și: Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Felicitări cu ”La mulţi ani” Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta!

„De Sfântul Gheorghe îți doresc sănătate, energie și bucurie necondiționată! La mulți ani fericiți și să ai parte de tot ce îți dorești! Fie ca toate idealurile tale să se îndeplinească!”

„În această zi sfântă doresc să îți urez La mulți ani! Mă bucur că faci parte din viața mea și îmi doresc să ai un viitor strălucit și totul să meargă impecabil pentru tine! Fie ca sfântul Gheorghe să îți aducă fericirea în suflet!”

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan au mers separat la nunta secolului din India. Relația lor, sub semnul întrebării- radioimpuls.ro

„Dragă (numele persoanei), să ai mereu parte de iubire, împlinire și fericire, iar Sfântul Gheorghe să îți arate mereu calea cea dreaptă! Îți urez La mulți ani cu ocazia zilei tale onomastice și sper să ne revedem cu bine!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Surprinde-i pe cei dragi care își celebrează onomastica cu un mesaj superb cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe.

[Sursa foto: Freepik]

„Este ziua numelui tău, dragă (numele persoanei)! Să ai parte de bucurii, fericire, sănătate și flori oriunde ai merge în această lume mare! La mulți ani sănătoși!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să fii fericit și împlinit, iar sfântul al cărui nume îl porți și Dumnezeu să te aibă în pace. Fie ca magia acestei zile minunate să te însoțească peste tot, iar zâmbetul tău să fie la fel de puternic precum razele soarelui într-o zi călduroasă de vară!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca această zi să îți aducă împliniri nenumărate, surprize, cadouri incredibile, dar și multă iubire! Să ții capul sus oriunde te-ai afla și să te bucuri de această zi minunată alături de cei dragi ție! Te pup și te îmbrățișez cu drag!”

„Fie ca această zi să fie minunată pentru tine, George! Să ai parte de zâmbete, voie bună, fericire, împlinire și orice altceva îți dorește inima! Astăzi este despre tine, noi toți te sărbătorim, iar eu am vrut să îți urez cele mai bune gânduri cu ocazia zilei tale de nume! La mulți ani fericiți!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si