Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la „Teo Show”! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

Lavinia Pîrva și-a făcut apariția într-un mod inedit, astăzi, în platoul <Teo Show>. Frumoasa brunetă a intrat pe role, cadoul primit de la echipa emisiunii cu ocazia zilei sale de naștere. Artista va împlini mâine 37 de ani și se declară o femeie împlinită; are o familie frumoasă, alături de Ștefan Bănică jr., pe fiul său Alexandru și un magazin de haine unde își vinde propriile creații.

Author: Georgiana Balaban marți 23 noiembrie 2021 , 17:52

lavinia-pirva-a-fost-sarbatorita-la-teo-show-ce-isi-doreste-artista-cadou-din-partea-lui-stefan-banica-jr

Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la Teo Show.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lavinia Pîrva  nu va avea parte de o petrecere grandioasă, dar își așteaptă prietenii în confortul căminului, având în vedere contextul pandemiei. Nu este adepta bijuteriilor sau a bolizilor de lux primite cadou, dar nu ar refuza niciodată o vacanță împreună cu cele mai dragi ființe din viața ei.

Totuși, artista le-a împărtășit lui Teo Trandafir și lui Bursucu care este cea mai mare bucurie pe care o poate avea de ziua ei.

Citeste si: Soția lui Ștefan Bănică jr a eșuat în muzică și s-a apucat de vândut haine! Lavinia Pârva și-a creat propriul brand de îmbrăcăminte! EXCLUSIV

Ce a transmis Lavinia Pîrva

"Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun <lăsăți-l și pe el să sufle>. Abia aștept să îi văd bucuria pe chip.

Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!", a spus artista.

lavinia-pirva-a-fost-sarbatorita-la-teo-show-ce-isi-doreste-artista-cadou-din-partea-lui-stefan-banica-jr

Lavinia Pîrva - în platoul Teo Show.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cea mai mare parte din timp și-o petrece având grijă de fiul pe care îl are împreună cu Ștefan Bănică jr., lucru care nu este întotdeauna ușor, pentru că micuțul Alexandru este un copil sănătos, căruia îi place să exploreze atât spațiul cât și limitele părinților săi.

Citeste si: Socrii lui Ștefan Bănică jr aproape că și-au dublat veniturile în ultimii 3 ani! Tatăl Laviniei Pîrva e funcționar în Primăria Timișoara EXCLUSIV

Primul om care a ținut să îi ureze artistei <La Mulți Ani!> a fost chiar tatăl artistei, extrem de emoționat și fericit.

"Să fii sănătoasă, toate dorințele și visele să se împlinească, să fii fericită, să te bucuri de fiul tău Alexandru, minunatul nostru nepoțel", a spus Florin Pîrva.

Citeste si: Fiica secretă a lui Lucian Mândruță s-a măritat: „Și eu de ce aflu abia acum?” FOTO

La final Lavinia Pîrva a fost supusă unui test inedit, răspunzând întrebărilor fulger adresate de Bursucu în timp ce se plimba grațios pe role în platoul <Teo Show>, dovedind că are un echilibru extraordinar.

lavinia-pirva-a-fost-sarbatorita-la-teo-show-ce-isi-doreste-artista-cadou-din-partea-lui-stefan-banica-jr

Teo Trandafir și Bursucu.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum reacționează Andreea Marin după ce a fost asemănată cu Lavinia Pîrva: „Niciun om întreg la minte...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si