Andrei Gheorghe are parte de un „priveghi” mai putin obisnuit, iesit din tipare, asa cum el insusi a fost. Priveghiul lui Andrei Gheorghe este, practic, un eveniment multimedia, la care cei care l-au iubit sau macar apreciat pot participa vizionand proiectii sau semnand intr-o carte comemorativa.

Care este insa legatura dintre Andrei Gheorghe si Galeria Mobius, locul in care omul de radio „se simtea cel mai bine”, asa cum spun apropiatii?

Roxana Gamart a fost cumnata lui Andrei Gheorghe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Galeria Mobius este detinuta de doua tinere femei de afaceri: Mira Burke si Roxana Gamart. Prima dintre ele este cunoscuta mai degraba ca o colectionara, iar cea de-a doua a ajuns in atentia publicului in 2014 cand a lansat o antologie intitulata „Dubla expunere”, in care zece autori contemporani au fost provocati sa scrie o proza scurta despre lucrarea unui artist vizual. Roxana are experienta in relatii publice si este „vocea” galeriei, ea fiind prezenta in majoritatea aparitiilor media legate de acest spatiu.

Mira Burke, co-proprietara galeriei

Roxana Gamart este insa si sora Petrutei Gheorghe, cea de-a doua sotie a lui Andrei Gheorghe. Asta a facut din Galeria Mobius un fel de a doua casa a omului de radio. Aici venea sa se destinda si era invitat la dezbateri neconventionale pe teme legate de arta. Dupa moartea lui Andrei Gheorghe, galeria si-a suspendat activitatea timp de o saptamana si a abordat doliu la intrare.


Cei care vor sa-si ia adio de la Andrei Gheorghe pot merge la Galeria Mobius pana azi, la ora 22.00. Omul de radio va fi incinerat maine, la Crematoriul Vitan-Barzesti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si