Cu ce se ocupă Vlad, fiul primarului Cristian Popescu-Piedone? Despre fiul primarului Cristian Popescu-Piedone, Vlad Popescu se știau puține lucruri până în prezent. Când a ajuns deputat, el și-a publicat declarația de avere, dar și CV-ul, în care apar toate specializările sale. 

Ca membru al Camerei Deputaților, Vlad Popescu este printre deputații cu cele mai puține intervenții în plenul Parlamentului. Ales ca deputat pentru Circumscripția Suceava, tânărul de numai 30 de ani nu a avut în toți acești doi ani de mandat mai mult de două luări de cuvânt.

Astfel, prima intervenție în plenul Parlamentului a fost la depunerea jurmântului, iar cea de a doua a fost în martie anul trecut, moment în care propunea câteva amendamente la un proiect de la modernizare a unor drumuri în localitățile bucovinene Pătrăuți și Frasin.

Cu ce se ocupă Vlad, fiul lui primarului Cristian Popescu-Piedone?

Potrivit CV-ului, pe deputatul Vlad Popescu Piedone îl recomandă poziția avută anterior, cea de antreprenor și cei  „peste 10 ani experiență în administrarea și managementul afacerii”.

Mai mult, fiul primarului Cristian Tudor Piedone a candidat în 2020, la funcția de deputat din partea PPU, dar ca afiliat la Grupul parlamentar al PSD. Conform aceleiași declarații Vlad Popescu este membru în trei comisii din Camera Deputaților, după cum urmează:

  • Membru în Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor,
  • Membru în Comisia pentru industrii şi servicii,
  • Membru în Grupurile de prietenie cu Parlamentele altor state: Republica Senegal, Republica Turcia, Republica Elenă.

Citeste si: Fiul lui Cristian Popescu Piedone a lansat un mesaj după condamnarea tatălui său: „Pentru mine ești un...”

Cu ce se ocupă Vlad, fiul primarului Cristian Popescu-Piedone?

Cu ce se ocupă Vlad, fiul primarului Cristian Popescu-Piedone?

[Sursa foto: Facebook Vlad Popescu Piedone]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În prezent, Vlad Popescu Piedone este președintele filialei PPU Suceava, după ce a deținut aceeași funcție, dar la nivelul Sectorului 5 al Capitalei.

Vlad Popescu Piedone este absolvent al Universității „Titu Maiorescu”, fiind licențiat în drept și cu diplomă de licență luată la finalul celor patru ani de studii, între anii 2008 și 2012.

Citeste si: VIDEO| Decizia finală în Dosarul "Colectiv". Primarul Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare cu executare

După terminarea facultății a activat între 2016 și 2020 ca și consilier de vânzări, și este încă activ, încă din 2010, în cadrul unei companii ce activează în industria HoReCa. 

Declarația de avere a deputatului Vlad Popescu Piedone

Cât despre declarația de avere a acestuia, potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputaților, Vlad Popescu amenționează că deține în București trei terenuri, unul de 176 de metri pătrați, încă din 2014, și altul de 102,52 de metri pătrați din 2002, și încă unul de 48 de metri pătrați. Mai deține un alt teren în Constanța, de 69 de metri pătrați.

Tot în declarația de avere mai apar patru autoturisme din 2013, 2011, 1985 și, respectiv, 2013. Mai apar și alte autoturisme vândute sau schimbate, în perioada anilor 2020 și 2021, contra unui total de 25,000 de euro, respectiv, 400,000 de lei.

Citeste si: Angajata ISU, condamnată în dosarul Colectiv și dată în urmărire națională, a fost localizată

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

El mai deține și conturi bancare în valoare de 908,540,000 de lei. Din punct de vedere al veniturilor, Vlad Popescu a încasat în 2020 suma de 98.532 de lei, din funcția de consilier de vânzări, iar ca parlamentar, a încasat 5.000 de lei.

Alte venituri declarate sunt ale soției acestuia, Mihaela Loredana Popescu, aceasta încasând în 2020 suma de 15.927 de lei, ca și economist, plus un stimulent de inserție, în valoare de 5.200 de lei, pentru concediul de creștere copil, conform celor declarate în actul oficial. Vlad Popescu nu ar avea datorii la bănci, sau credite luate pe numele său, conform declarației de avere publicate.

Citeste si: Patronul de la Colectiv care a primit cea mai mare pedeapsă, de negăsit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si