Sotul Cristinei Manea, tanara mama care a murit de cancer, acuzat ca a parasit-o in spital! Mesajul sfasietor al barbatului

Sotul Cristinei Manea, Adrian, a stat pana in ultima clipa alaturi de tanara de 23 de ani, bolnava de cancer. Femeia a fost internata intr-un spital din Turcia, pentru a fi tratata, iar acasa au ramas rudele care au avut grija de copilul ei de doar cateva luni.

A.S., Friday 12 January 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Manea, tanara de 23 de ani, care a aflat imediat dupa ce a nascut ca are o forma rara de cancer, a murit in urma cu cateva zile, intr-un spital din Turcia. Fetita ei, Amelie, are aproape sase luni si a ramas orfana de mama. Adrian Manea, sotul tinerei din Pitesti, a luptat alaturi de ea.

A strans bani de cand a aflat de boala, pentru a-si duce sotia la tratament in strainatate. Anunturile cu povestea tinerei au impresionat multa lume si astfel, in doar cateva saptamani de la aflarea diagnosticului crut, s-a strans suma necesara, iar in noiembrie anul trecut, Cristina Manea a plecat in Turcia, alaturi de sotul ei.

Citeste si: Cristina, tanara mamica din Arges diagnosticata cu o boala cumplita, a pierdut lupta cu viata!

Adrian Manea a facut „naveta” intre spitalul turcesc unde se afla sotia lui si casa de la Pitesti, unde se afla fetita lui, care nu a apucat sa-si cunoasca mama si care abia daca si-a vazut tatal la fata. La finalul lui decembrie, dupa ce s-a aflat ca tanara mama s-a stins din viata, la urechile lui Adrian manea au ajuns tot felul de zvonuri, cum ca si-ar fi parasit sotia in spital. Cu cateva inaitne ca femeie sa treaca in nefiinta, el le-a raspuns celor care l-au acuzat nefontat.

Citeste si: "Timpul meu s-a sfarsit. De acum, voi fi ingerul ei pazitor!" Povestea sfasietoare din spatele fotografiei

“Sunt tot aici, pe metereze, pe baricade. Nu am fugit, nu am plecat, nu am abdicat. Avem un razboi de castigat!”, le-a spus Adrian Manea celor care ii aruncasera vorbe urate.

Din pacate, nu au putut sa castige razboiul! La mijlocul acestei saptamani, Cristina Manea a murit. Ea va fi adusa acasa azi in sicriu. N-am mai apucat sa-si vada micuta decat in poze.

Sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar putea interesa si

Loading...