Sotul Cristinei Manea, tanara mama care a murit de cancer, acuzat ca a parasit-o in spital! Mesajul sfasietor al barbatului

Sotul Cristinei Manea, Adrian, a stat pana in ultima clipa alaturi de tanara de 23 de ani, bolnava de cancer. Femeia a fost internata intr-un spital din Turcia, pentru a fi tratata, iar acasa au ramas rudele care au avut grija de copilul ei de doar cateva luni.

A.S., vineri 12 ianuarie 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristina Manea, tanara de 23 de ani, care a aflat imediat dupa ce a nascut ca are o forma rara de cancer, a murit in urma cu cateva zile, intr-un spital din Turcia. Fetita ei, Amelie, are aproape sase luni si a ramas orfana de mama. Adrian Manea, sotul tinerei din Pitesti, a luptat alaturi de ea.

A strans bani de cand a aflat de boala, pentru a-si duce sotia la tratament in strainatate. Anunturile cu povestea tinerei au impresionat multa lume si astfel, in doar cateva saptamani de la aflarea diagnosticului crut, s-a strans suma necesara, iar in noiembrie anul trecut, Cristina Manea a plecat in Turcia, alaturi de sotul ei.

Adrian Manea a facut „naveta” intre spitalul turcesc unde se afla sotia lui si casa de la Pitesti, unde se afla fetita lui, care nu a apucat sa-si cunoasca mama si care abia daca si-a vazut tatal la fata. La finalul lui decembrie, dupa ce s-a aflat ca tanara mama s-a stins din viata, la urechile lui Adrian manea au ajuns tot felul de zvonuri, cum ca si-ar fi parasit sotia in spital. Cu cateva inaitne ca femeie sa treaca in nefiinta, el le-a raspuns celor care l-au acuzat nefontat.

“Sunt tot aici, pe metereze, pe baricade. Nu am fugit, nu am plecat, nu am abdicat. Avem un razboi de castigat!”, le-a spus Adrian Manea celor care ii aruncasera vorbe urate.

Din pacate, nu au putut sa castige razboiul! La mijlocul acestei saptamani, Cristina Manea a murit. Ea va fi adusa acasa azi in sicriu. N-am mai apucat sa-si vada micuta decat in poze.

Sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar putea interesa si