Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții care i-au dat viață: „Nelson nu este tatăl meu...el are degetele de la picioare...”

Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un nou vlog în care lămurește ceea ce a afirmat și Nelson Mondialu și anume că el și Liana nu sunt părinții biologici ai lui Lobo. Concurentul emisiunii, difuzate pe Kanal D, a afirmat că nu este copilul lor, însă ar vrea să-și cunoască părinții adevărați.

G.B., joi 13 februarie 2020 , 09:04

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu a spus clar și răspicat într-un clip postat pe contul său că el este copilul adoptiv al lui Nelson și al Lianei. „Ei bine, eu astăzi o să vă lămuresc și o să vă explic toată situația, pentru că foarte mulți v-ați întrebat și ați remarcat că nu semăn cu el. Ați zis că nu am vorbele lui, dar nu m-ați pus pe gânduri în aceea perioadă. Eu când am aflat...toată frustrarea aia de subconștientul meu mi s-a adunat involuntar.” a transmis Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Livian, prima reactie dupa ce Nelson Mondialu a anuntat ca nu e tatal lui biologic: "Turbez, innebunesc"

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Concurentul emisiunii de pe Kanal D mărturisește că nu i-a fost ușor deloc: „Am stat, m-am uitat în gol, după ce mi-a zis. N-am avut somn câteva nopți...după am început să mă analizez pe mine și după pe el, că am zis să nu fie vreo caterincă. Eu negam realitatea. L-am examinat din cap până în picioare. M-am uitat la degetele mele de la picioare, la degetele lui de la picioare, la rotulă. Al lui e botocănos, nu seamănă cu al meu.”

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții care i-au dat viață: „Nelson nu este tatăl meu...el are degetele de la picioare...”

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Tânărul a continuat să caute asemănări între el și tata Nelson:„Câlcâiul la mine e moale, la el e aspru. Gambele le avem la fel, genunchiul nu. Șoldurile sunt diferite...mai aveam speranță și tot am continuat să-i zic tată. M-am uitat și la sfârcuri și sunt diferite. Trec la gât...la mine se vede mărul lui Adam, la el nu. I-am pus mâna și n-am simțit nimic. Nici la umeri, el zici că are umărul dislocat. Coatele sunt diferite, el nu are despărțitură, e doar dintr-o bucată. La încheieturi suntem la fel. Degetele mele sunt de pianist, ale lui sunt butăcănoase. Nelson mi-a zis nu-i mai zic tată, îi zic Simon. Nici la barbă nu semănăm, el are tip buldog, la nas nici atât al meu e ca un nas cioplit, al lui e butăcănos. Ochii mei sunt migdalați, la el sunt coajă de portocale. Sprâncenele nici atât, fruntea la mine plată, la el lată. Urechile sunt diferite. Părul la mine e voluminos, la el mai răruț.” a adăugat Livian Pop.

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, relație de prietenie cu Bianca

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Livian de la „Puterea Dragostei” este dezamăgit și de faptul că Liana nu este mama lui adevărată: „Nu-mi vine să cred că nu am ieșit din burta lu` mama. Am crezut că semăn cu mama, dar nicio potrivire. La ochi nu semănăm, doar la buze.” a spus el.

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Livian Pop menționează că Nelson Mondialu și Liana nu vor să-i spună cine sunt părinții lui, însă el dorește cu disperare să-i cunoască. „Problema este că nu vor să-mi spună cine sunt părinții mei adevărați. Oare voi putea să mă întâlnesc vreodată cu părinții mei adevărați? Dacă vedeți acest mesaj, fără să vă fie rușine, fără să vă fie teamă. Vă rog frumos, contactați-mă. Chiar dacă m-ați abandonat, m-ați lăsat, ce ați făcut. Vă înțeleg...ați avut probleme. Vreau să vă cunosc! Vă spun sincer și nu sunt supărat pe voi!” a afirmat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Problemele amoroase dintre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei par să nu se mai sfârșească

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”: „Nu sufăr după Livian! El suferă mai mult decât mine...are o problemă...În șase luni de zile, aproape o dată pe săptămână i-am sugerat să ne despărțim”

Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții. Băiatul dorește cu ardoare să-și cunoască părinții biologici, chiar dacă Nelson Mondialu și Liana Pop i-au oferit tot confortul și dragostea lor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana... Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00 UPDATE
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si