Problemele amoroase dintre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei par să nu se mai sfârșească

Livian de la Putere Dragostei a făcut mărturisiri șocante urmăritorilor săi.

K.B., joi 06 februarie 2020 , 12:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

upă ce toată lumea a observat că există mari probleme în cuplul Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, acesta a simțit nevoia să dea câteva explicații.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bianca?!

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei i-a dăruit surioarei mai mici cadoul mult visat. Reacția de neprețuit a micuței Anastasia

"Da, m-am folosit de Bianca pe tot parcursul acestei emisiuni. Știu că sună dureros, sună pervers, sună în cele mai groaznie feluri însă, eu vă recunosc, da m-am folosit de ea. M-am folosit de ea să-mi umplu sufletul de iubire, m-am folosit de ea să dau din iubirea pe care om am, m-am folosit de ea să creez clipe frumoase, m-am folosit de ea să vă arat că se poate să iubești o fată. V-am arătat că se poate să fii cu o fată despre care se vorbește că uite ce a făcut, că uite e trecut. Asta nu contează. Asta reprezintă zero. Din clipa în care iei fata respectivă trebuie să fie impecabilă cu tine. Trecutul ei, e trecutul ei. Din trecutul ei a avut de învățat ca în viitorul ei cu tine să poată aplica.", a mărtutisit Livian.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” a comis-o! Livian : ”Unde îmi place să fiu pupat?” Răspunsul șocant al Biancăi

Acuzat că s-a combinat cu Bianca pentru a crește în mediul virtual, Livian le-a răspuns urmăritorilor săi: "Eu am fost concurentul care a stârnit cea mai mare vâlvă șîncă de la începutul emisiunii, atunci cu triunghiul amoros Pirui, Jador. Am avut potențial, am putut să fac ce vreau eu, n-am avut nevoie de nimeni să mă ridic."


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si